Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bitka o šaty princeznej Charlotte: Matky ich vykúpili vo všetkých veľkostiach
Zdielať na

Bitka o šaty princeznej Charlotte: Matky ich vykúpili vo všetkých veľkostiach

Zdroj: Profimedia

Z princeznej Charlotte vyrástlo krásne dievčatko, ktoré si zamiloval celý svet. Vďaka mame Kate má svojský štýl, ktorý sa mnohé mamičky snažia napodobniť na svojich dcérkach.

Rovnako ako vojvodkyňa Kate, aj malá Charlotte sa stala módnou ikonou v podstate už od narodenia.

O šaty či svetríky, ktoré mala na oficiálnych udalostiach či pri fotografovaní, sa okamžite zvýšil záujem o sto percent, mnohé modely sa dokonca beznádejne vypredali.

Najnovšie sa spustil hotový ošiaľ a následná bitka o šaty, ktoré mala oblečené na oficiálnych záberoch zo svojich 4. narodenín, ktoré nafotila jej mama Kate.

Profimedia

Svetlomodré kvietkované šaty s bielym límčekom sú z predajne Trotters, kde zaznamenali enormný nárast objednávok okamžite, ako boli fotografie princeznej Charlotte zverejnené.

https://www.instagram.com/p/BxAMM7llXj8/

“Momentálne sme vypredali všetky zásoby a dúfame, že ďalšie budú veľmi rýchlo,” prezradila pre Daily Mail zakladateľka spoločnosti, Sophie Mirman a zároveň dodala, že rovnaký dopyt je aj po plátených teniskách, ktoré sa rovnako predávajú u nich.

Detské šaty sú v ponuke za 70 libier a plátenky za 26. Ako sa outfit malej princeznej páči vám?

Profimedia

Prečo nosí Charlotte stále podobné šaty?

Určite ani vám neuniklo, že malá princezná sa v podobných šatočkách objavuje na verejnosti prakticky od narodenia. Rovnaký štýl, farby, jednoduchosť a takmer žiadne doplnky. Nie je to náhoda, ale zámer, na ktorom nielen Kate, ale aj kráľovský palác trvá.

Hoci by Kate mohla svojej dcérke kúpiť všetky luxusné a značkové šaty, ona sa snaží o presný opak. Nielen že vyberá nenápadné oblečenie z obchodov, ktoré si môžu dovoliť aj bežní smrteľníci, ale mohli ste si všimnúť, že Charlotte napríklad nosí všetky svetríky po svojom staršom bratovi. Rovnako Kate mala rovnaké kúsky na slávnostných udalostiach niekoľkokrát, za čo si získala sympatie mnohých ľudí.

Pozrite sa, koľkokrát už mala Charlotte oblečené podobné šaty. Je rozkošná, však?

https://www.instagram.com/p/BYXl8hVjwih/

https://www.instagram.com/p/BYaI3NFjn2v/

https://www.instagram.com/p/BZAtD4bj7Sk/

https://www.instagram.com/p/BaYvtp6gd27/

https://www.instagram.com/p/BhExocXg_76/

https://www.instagram.com/p/Bij_LnPgMTS/

Súvisiace články

Najčítanejšie