Polojasno
16°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Veľká kritika Angeliny Jolie kvôli 16-ročnej dcére: Naozaj jej TO dovolila?
Zdielať na

Veľká kritika Angeliny Jolie kvôli 16-ročnej dcére: Naozaj jej TO dovolila?

Zdroj: Profimedia

Hoci je jasné, že všetky svoje deti nadovšetko miluje, hovorí sa, že jej zvláštne výchovné metódy a extrémna voľnosť, ktorú im dáva, boli jedným z dôvodov rozpadu jej manželstva s Bradom Pittom. Čo sa ľuďom nepozdáva tentokrát?

Počas rozvodu prominentných manželov sa dostalo na verejnosť veľa informácií z ich spoločného života. Kým jedným z dôvodov rozpadu vzťahu kedysi rozprávkového páru malo byť Pittovo správanie a závislosť na alkohole, on zase nesúhlasil s príliš veľkou voľnosťou vo výchove detí, na ktorej zase trvala Angelina.

Napriek tomu, že rodina mala minimálne šesť a niekedy až deväť pestúnok, deti nemali žiadne pravidlá a mali dovolené robiť si čo chcú. Vyzerá to tak, že vo voľnej výchove Angelina pokračuje. Najnovšie schytala od fanúšikov poriadnu kritiku za to, že dovolila tetovanie 16-ročnej Vivienne, ktorá sa čoraz viac podobá na svojho otca, informuje brightside.me.  

Spoločné tetovanie 

49-ročná Angelina Jolie, ktorá prezradila, že si nechala spraviť rovnaké tetovanie so svojou 16-ročnou dcérou Vivienne, za čo schytala poriadnu kritiku od fanúšikov. Angelina má na tetovania slabosť a na tele ich má už desiatky, mnohé z nich sú venované práve jej deťom. Tentokrát sa rozhodla pre jedno so špeciálnym významom, ktoré si dala vytetovať aj jej dcéra. Obe si tam nechali zvečniť pamiatku na nezabudnuteľný zážitok, keď spolu pracovali na Broadwayskej produkcii The Outsiders.   

„Počas nášho pôsobenia v The Outsiders sme sa obe rozhodli pre slová “Stay Gold”,“ povedala Angelina v nedávnom rozhovore pre CR Fashion Book. Angelina má tieto slová vytetované na vnútornej strane ruky, kde ich má Vivienne, neprezradili.

Nie je na to primladá?  

„Stay Gold“ má pre mamu s dcérou veľký význam. Nejde len o názov piesne v muzikáli, ale odzrkadľuje aj posledné slová jednej z postáv, ktoré symbolizujú dôležitosť zachovania nevinnosti a dobra v tomto náročnom svete. Je to odkaz, ktorý si budú teraz navždy nosiť so sebou. 

Kým niektorí fanúšikovia sa priklonili na stranu Angeliny a páči sa im, že dcére ovolí, aby sa mohla rozhodovať sama aj o tetovaní, väčšina si myslí, že na to ešte má čas a rozhodne mohla ešte počkať. Angelina má zjavne úplne iný názor. Už v minulosti priznala, že viaceré z jej detí už majú tetovania.  

Čo si o tom myslíte vy?   

Súvisiace články

Najčítanejšie