Polojasno
16°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Najhorší rodičia podľa horoskopu: Sú to tieto 4 znamenia!
Zdielať na

Najhorší rodičia podľa horoskopu: Sú to tieto 4 znamenia!

Zdroj: pixabay.com/Jupilu

Každý rodič má inú predstavu o výchove svojich detí. To, ako sa ku svojim ratolestiam správa, však z istej časti ovplyvňuje aj znamenie, v ktorom sa narodil...

Niektorí rodičia zvládajú výchovu svojich detí oveľa ľahšie ako iní. Ako je to možné? Dôležitú úlohu v tom hrá aj to, v akom znamení zverokruhu sa narodili. Niektoré matky a otcovia totiž svojim deťom splnia každé jedno zbožné želanie a tým ich zbytočne rozmaznávajú. A to ich robí veľakrát aj horšími rodičmi. Ktoré znamenia výchovu trochu nezvládajú?

Čo by mali rodičia podľa Diany Mórovej vštepovať svojim deťom? Hlavne toto! 

​Býk

Potrpí si na luxus a komfort, ktorý chce dopriať aj svojim deťom. Snaží sa im dopriať všetko, po čom túžia a rád ich rozmaznáva. A to nielen materiálne, nekonečne ich miluje a stavia na prvé miesto, čo deťom môže škodiť.

Rak

O svojich ratolestiach si myslí, že sú dokonalé a preto im netreba nastaviť žiadne hranice. Zahŕňa ich nekonečnou láskou, pozornosťou, rozmaznáva ich a robí všetko preto, aby boli spokojné a vyrastali v blahobyte. 

pixabay.com/finelightarts

Lev

Levy si myslia, že by svojim deťom nemali nič odopierať a mali by vyrastať v blahobyte. Aj preto sa všemožne snažia, aby ich ratolesti mali naozaj všetko, dokonca aj to, čo nevyhnutne nepotrebujú. A veľmi radi sa svojimi deťmi pred ostatnými chvália...

Škorpión

Ak ide o to, aby svojim deťom splnili všetky sny, potreby a priania, tak tu nepoznajú hranice a urobia pre ne aj to posledné. Nezastavia sa naozaj pred ničím. Radi žijú v luxuse a tento pocit doprajú aj svojim deťom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie