Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Angelina Jolie zobrala do spoločnosti najmladšiu dcéru: Vivienne je celý otec, zhodli sa fanúšikovia
Zdielať na

Angelina Jolie zobrala do spoločnosti najmladšiu dcéru: Vivienne je celý otec, zhodli sa fanúšikovia

Zdroj: Profimedia

Kým staršia Shiloh sa čoraz viac podobá na mamu, mladšia dcéra bývalého hereckého páru akoby otcovi z oka vypadla. Všimli ste si tú podobu aj vy?

Herečka Angelina Jolie (48) sa zúčastnila broadwayskej premiéry muzikálu The Outsiders a spoločnosť jej robila najmladšia dcéra Vivienne (15), ktorú má so svojím exmanželom Bradom Pittom (60), informuje people.com. Z malého dievčatka vyrástla krásna slečna, ktorá si akciu po boku mamy jednoznačne užívala. Ľudia si však ihneď všimli, že sa nápadne podobá na svojho otca.

Angelina Jolie sa stala producentkou muzikálu The Outsider, na ktorého premiéru dorazila spoločne so svojou najmladšou dcérou Vivienne, ktorá vraj divadelné prostredie úplne zbožňuje.

Dcéra Angelinu sprevádzala aj na natáčaní a podľa herečky si nárokuje titul najväčšej „divadelnej hlavy“ v ich rodine. „Bola to naozaj tvrdá asistentka. Berie to veľmi, veľmi vážne.“ povedala Jolie.

Známa herečka má dokopy šesť detí, je to ale práve Vivienne, ktorá má k filmovému a divadelnému prostrediu najbližšie. Už ako päťročná si napríklad zahrala vo filme Zloba – Kráľovná čiernej mágie.

Na premiéru muzikálu zvolila Vivienne modrý overal a mnohí sa po zhliadnutí fotografií zhodnotili, že sa čoraz viac podobá na svojho otca, Brada Pitta.

Profimedia

Angelina si celé natáčanie aj samotnú premiéru veľmi užila a nešetrila chválou. „Bolo to privilégium byť súčasťou tohto procesu. Veľmi rešpektujem Broadway a všetkých, ktorí tu pracujú. Bola som v divadle a sledovala, ako prichádzali prvé reakcie, vrátane často veľmi emotívnych reakcií mladých ľudí,“ povedala.

„Je to veľmi dojemné. Bol to sen pracovať s týmto veľmi oddaným a extrémne talentovaným obsadením. Skvelí speváci, tanečníci a herci. Všetci pracujú tak neuveriteľne tvrdo.“ dodala na záver.

Vyzerá to tak, že krásna Vivienne má už budúcnosť jasnú a už teraz vie, kde sa bude realizovať. Jasné je aj to, že výzorom sa čoraz viac ponáša na svojho slávneho otca, súhlasíte?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie