Jasno
16°
Bratislava
Maximilián
12.10.2024
Ani sexi šaty nepomohli: Rozkošný syn Evy Longorie strhol na seba všetku pozornosť
Zdielať na

Ani sexi šaty nepomohli: Rozkošný syn Evy Longorie strhol na seba všetku pozornosť

Zdroj: Profimedia

Sympatická herečka sa už niekoľkokrát vyjadrila, že rodina je pre ňu na prvom mieste a svojho syna berie často so sebou aj na pracovné cesty. Teraz sa spolu s ňou objavil aj na červenom koberci a ľudia si ho zamilovali!

Eva Longoria (49) sa snaží o to, aby bola svojmu synovi Santiagovi vždy nablízku. Keďže je to už veľký 6-ročný chlapec, vzala ho aj na galavečer Global Gift Gala do luxusného hotela v Paríži, kde jej robil dokonalého spoločníka, píše hola.com.

Syn vždy na prvom mieste 

„Do chvíle, kedy mi ho dali do náručia, som žiadnu takú lásku nespoznala,“ vyjadrila svoje city herečka krátko po narodení syna Santiaga. Aj keď sa vytúženého dieťaťa dočkala až po štyridsiatke, je vidieť, že jej materstvo zmenilo život. Santiago, ktorého otcom je podnikateľ José Antonio „Pepe“ Bastón, so slávnou mamičkou jazdí všade, kde je to možné, a nikdy nezostáva v starostlivosti opatrovateľky.  

„Ach môj bože, vieš čo, milujem, že je vždy so mnou, keď pracujem. Ak sme v Španielsku, všetci jednoducho ideme do Španielska. Ak sme v Ríme, sme všetci v Ríme. A on je veľmi kultivovaný,“ povedala nedávno moderátorke v programe Today s tým, že oceňuje, že vďaka tomu jej syn spoznáva rôzne kultúry a veľmi rád ochutnáva aj miestne špeciality.

Dokonalý parťák  

Hoci Eva mala na sebe úchvatnú striebornú róbu, ktorá zvýraznila jej sexi krivky, pozornosť na seba strhol práve Santiago, ktorý bol oblečený v tmavom obleku s bielou košeľou a outfit mal doladený bielymi teniskami. Aj keď chlapcovi spod rukáva vykúkala sadra, nedal na sebe poznať, že je zranený a na fotografov sa široko usmieval. Aj keď bolo vidieť, že Santiago si spoločnosť a žiaru reflektorov užíva, rodičia ho zatiaľ do filmového sveta nechcú tlačiť. Necháme sa prekvapiť, či z neho raz bude herec, predpoklady na to rozhodne má!  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie