Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Celebritná mamina ohúrila bicepsami ako skala: TAKTO zabránite ochabnutým svalom na rukách!
Zdielať na

Celebritná mamina ohúrila bicepsami ako skala: TAKTO zabránite ochabnutým svalom na rukách!

Zdroj: Profimedia

Rodáčka z Texasu sa môže aj tesne pred päťdesiatkou pochváliť ešte lepšou a pevnejšou postavou ako za mladších čias. Inšpirujte sa jej trikmi, ako zabrániť nepekným ovisnutým pažiam.

Sexi brunetka, ktorú snáď najviac preslávil seriál Zúfalé manželky sa stala mamičkou až po štyridsiatke a tak robí všetko preto, aby svojmu malému synovi Santiagovi stíhala. Vyzerá to tak, že má dostatok energie aj na pravidelné cvičenie, čoho dôkazom je aj jej perfektná postava!

Eva Longoria (48) v niekoľkých rozhovoroch prezradila, že cvičí takmer každý deň. V poslednej dobe si obľúbila hlavne trampolíny, ktorým venuje každý deň tridsať až štyridsaťpäť minút. Kombinuje ich so silovým tréningom a podľa jej slov je toto cvičenie mimoriadne efektívne a výsledky vidieť naozaj rýchlo, čo pravidelne dokazujú aj neupravené paparazzi fotografie.

Profimedia

Pred pár dňami ju fotografi zachytili, ako zamávala fanúšikom pred začiatkom ženského tenisového zápasu, keďže je v poslednej dobe veľkou tenisovou fanynkou a fanúšikovia zostali ohúrení z toho, ako skvelo vyzerá a všetci si ihneď všimli jej perfektne vytvarované a pevné bicepsy, píše The Sun.

Ochabnuté až hompáľajúce sa miesta na rukách vyzerajú nielen nepríťažlivo, ale dokážu vám pridať aj niekoľko rokov navyše a dobre to vie aj Eva Longoria, ktorá práve tieto partie precvičuje veľmi poctivo a pravidelne. Už aj niekoľko minút denne sa odrazí na vašich pažiach, začnite ešte dnes!  

Súvisiace články

Najčítanejšie