Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Toto ste o dcére Channinga Tatuma asi nevedeli: V čom Everly vyniká?
Zdielať na

Toto ste o dcére Channinga Tatuma asi nevedeli: V čom Everly vyniká?

Zdroj: Instagram/Channing Tatum

Hoci manželstvo s matkou jeho jediného dieťaťa nevydržalo, šikovná a talentovaná dcéra ich bude spájať už navždy. Prominentní rodičia sú na ňu právom hrdí, pozrite sa, aká je šikovná!

44-ročný Channing Tatum patrí medzi najsexi hollywoodskych hercov a je idolom nielen dievčat a žien, ale aj opačného pohlavia. Po rozchode s herečkou Jennou Dewan (43), s ktorou má dcéru Everly, začal randiť s herečkou a speváčkou Zoë Kravitz, dcérou speváka Lenny Kravitza a herečky Lisy Bonet.

Talentovaná dcéra 

Tatum si súkromie chráni, no sem tam sa predsa len niečím pochváli, najnovšie zdieľal s fanúšikmi nadšenie z úspechu svojej dcéry, píše hellomagazine.com.  

Everly alias Evie sa narodila 31. mája 2013 v Londýne. Napriek tomu, že má oboch rodičov hercov, pred kameru ju to veľmi neláka. Jej vášňou je totiž írsky tanec. Ovplyvniť ju mala tanečná show Riverdance, ktorá je plná nielen írskej hudby, ale predovšetkým tanca.  

"Everly bola celý život posadnutá írskymi legendami, folklórom, hudbou i vílami. Keď som jej ukázala Riverdance, povedala mi: 'Chcem to robiť, mami, nájdi mi prosím miesto, kam by som mohla chodiť.' Tak som na Keltskej akadémii našla učiteľku írskeho tanca. Boli sme tam minulý týždeň a Everly tomu totálne prepadla. Som na ňu taká hrdá,” povedala pred časom jej mama Jenna.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Zaslúžené víťazstvo 

Dôkazom, že to so svojím koníčkom myslí táto malá slečna vážne, je jej nedávny úspech v tanečnej súťaži na festivale Feis. Svet sa o tom dozvedel vďaka jej otcovi, ktorý sa jednoducho musel s touto správou pochváliť. "No páni, som z toho úplne paf! Neexistujú absolútne žiadne slová pre to, ako veľmi som hrdý na toto malé dievča!", napísal herec k fotografii, na ktorej je jeho dcéra v írskom tanečnom kostýme s trofejou v ruke. 

Channingov príspevok si získal množstvo lajkov a komentárov, ľudia mu vo veľkom gratulovali ku krásnej a úspešnej dcére, ktorá si plní svoje sny. Everly sa vraj veľmi zaujíma aj o líčenie a módu, tak je celkom možné, že toto všetko ju raz bude živiť. Nateraz je však naplno ponorená do írskych tancov a voľný čas trávi aj s dvomi súrodencami, ktorých má jej mama s novým partnerom.  

Súvisiace články

Najčítanejšie