Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dojemná fotka otca s dcérkou obletela internet: Neuveríte, aký príbeh sa za ňou skrýva
Zdielať na

Dojemná fotka otca s dcérkou obletela internet: Neuveríte, aký príbeh sa za ňou skrýva

Zdroj: Instagram/dan__gaut

Tento novopečený ocko si získal srdcia mnohých ľudí z celého sveta po tom, ako sa dozvedeli, čo sa v jeho živote stalo. Aj takto môže vyzerať bezpodmienečná rodičovská láska.

Sympatický Dan Gaut z austrálskeho Sydney, ktorý pracuje ako tesár, sa rozhodol urobiť všetko možné, aby získal novonarodenú dcérku do opatery. Jeho bývalá partnerka sa jej totiž chcela vzdať a mala ju v pláne ponúknuť na adopciu, píše news.com.au.

Dan sa zoznámil s Američankou Liv, keď bol na dovolenke a takmer okamžite sa do seba zamilovali. Mladá žena sa dokonca rozhodla, že sa za ním do Austrálie presťahuje a Dan robil všetko preto, aby mali pevné zázemie a spokojný život.  

Keď však Liv po pár mesiacoch otehotnela, začali sa v ich vzťahu objavovať prvé problémy. Budúcej mamičke začal chýbať domov a tak Danovi oznámila, že na nejakú dobu odletí zase do Texasu za svojou rodinou. Po pár týždňoch mu však pripravila šok, keď mu oznámila, že sa za ním už nevráti, pretože sa dala dokopy so svojím bývalým partnerom.  

“Nemohol som tomu veriť. Stále dookola som opakoval, že predsa čaká naše dieťa!?", spomína na strašné obdobie Dan. Ďalší šok mu bývalá priateľka spôsobila oznámením, že hľadá v Texase možnosť, ako dať po pôrode ich dcéru na adopciu. "Povedal som jej, aby nikomu nič nesľubovala, bolo to proti mojej vôli.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Gaut (@dan__gaut)

Nemohol som dopustiť, že len tak prídem o svoje dieťa," povedal.  

Šokujúce udalosti prinútili Dana k založeniu finančnej zbierky, aby tak získal dostatok peňazí na cestu do Texasu a tiež na všetky náležitosti vrátane pasu pre dcérku, aby si ju mohol priniesť domov.  

Mladý muž sa dočkal obrovskej podpory zo strany verejnosti a práve vďaka pomoci ľudí sa k dcérke dostal krátko po tom, ako prišla na svet. Bola to tá najroztomilejšia a najdokonalejšia bytosť, akú som kedy videl. Keď som ju prvýkrát uvidel, všetky moje obavy sa rozplynuli. Láska k nej ma úplne ovládla a nemohol som sa dočkať, kým ju budem môcť držať v náručí," popísal svoje pocity hrdý ocko.   

Dcérku Anu chce vychovávať sám v Austrálii, aj keď matka sa jej nakoniec úplne vzdať nechce. Čerstvý ocko sa učí o dcérku starať sám za pochodu, pričom sa snaží vybavovať všetky potrebné dokumenty.    

"Neviem, ako to všetko zvládnem, ale viem, že urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som svoju dcéru priviezol domov a zahrnul ju láskou. Každé dieťa by malo vedieť, že je milované a chcené. Chcem byť tým najlepším otcom, akým môžem byť. Chcem tu byť pre svoju malú Anu na každom kroku," vyjadril sa milujúci ocko, ktorý dostal obrovský obdiv a podporu od ľudí z celého sveta. Držíme mu palce a želáme im krásny život!

View this post on Instagram

A post shared by Dan Gaut (@dan__gaut)

Súvisiace články

Najčítanejšie