Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Úžasný spevák aj ocko! John Legend zverejnil FOTO s dcérkou, ženy sú úplne na mäkko
Zdielať na

Úžasný spevák aj ocko! John Legend zverejnil FOTO s dcérkou, ženy sú úplne na mäkko

Zdroj: Profimedia

Fanúšičky ho zbožňujú nielen pre jeho nádherný hlas a jedinečné piesne, ale tiež za to, že je super otec so zmyslom pre humor. Tento záber je toho dôkazom!

45-ročný spevák John Legend má na svojom konte mnoho úspechov a ocenení, no za najväčšiu výhru a šťastie považuje práve svoju milovanú rodinu. S manželkou - bývalou modelkou Chrissy Teigen majú už štyri krásne deti, ktoré spravili ich život dokonalým, píše magazín People.

Celebritná rodinka má štyri rozkošné deti – Lunu, Milesa, Esti a najmladšieho synčeka, ktorý dostal meno Wren Alexander Stephens, im vynosila náhradná matka. O jedného synčeka žiaľ prišli ešte v roku 2020, keď Chrissy v 20. týždni tehotenstva prišla o bábätko. Pre rodinu to bola obrovská trauma, s ktorou sa postupne dokázali vyrovnať aj vďaka ďalším deťom, ktoré prišli do ich života.

Obaja rodičia sa občas delia s fanúšikmi o zážitky so svojimi deťmi, čo je dôvod, prečo ich ľudia majú radi. Kým Chrissy často otvára aj témy, o ktorých sa často nehovorí a nebojí sa ukazovať aj neprikrášlené zábery, jej manžel sa zase rád delí o vtipné momenty, ktoré s deťmi zažíva.  

Najnovšie sa mu podarilo zabodovať fotografiou z príprav na oscarový večer, keď si ho v polovici obliekania uchmatla maličká dcérka Esti. Kým dievčatko malo na sebe rozkošné ružové šatôčky a bosé nôžky, tatinovi ku kompletnému outfitu tak trochu chýbali nohavice. No povedzte, nie sú na zožratie?   

View this post on Instagram

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Súvisiace články

Najčítanejšie