Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
BOMBASTICKÉ odhalenie pohlavia bábätka: Táto slovenská promi dvojica tromfla aj Plačkovej oslavu
Zdielať na

BOMBASTICKÉ odhalenie pohlavia bábätka: Táto slovenská promi dvojica tromfla aj Plačkovej oslavu

Zdroj: instagram/jd4football

Z bývalej futbalovej hviezdy Jána Ďuricu sa o pár mesiacov stane otec. Pohlavie bábätka, ktoré čaká s priateľkou Dianou Kačurovou, odhalili s veľkou pompou.

Po štyroch rokoch spoločného vzťahu sa Ján Ďurica a Diana Kačurová dočkajú aj spoločného potomka! "Som naozaj šťastný a máme krásny harmonický vzťah," priznal pre Topstar magazín samotný športovec. 

​Ich šťastie sa navyše zdvojnásobilo, keď sa dozvedeli, že budú mať spoločného potomka. Budúci rodičia sa rozhodli, že pohlavie nenarodeného bábätka odhalia naozaj veľkolepo! Na futbalovom štadióne si nechali pripraviť zaujímavú výzdobu z ružových a modrých balónov. Keď Ďurica kopol do malej bránky, za ich chrbtami vybuchol ohňostroj modrej farby, ktorý naznačil, že dvojica bude mať chlapčeka. Budúci rodičia boli šťastím bez seba a my im gratulujeme. Ján Ďurica sa tak o pár mesiacov stane dvojnásobným otcom. S bývalou partnerkou Magdalénou Šebestovou má už dcéru. 

Mnohé slovenské celebrity si čoraz častejšie volia oznámenie pohlavie svojho bábätka práve podobne veľkolepo. Jednou z najpompéznejších osláv bola zatiaľ tá, ktorú zorganizovala Zuzana Plačková. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Durica (@jd4football)

/p>

Súvisiace články

Najčítanejšie