Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plačkovej baby shower párty, akú Slovensko nevidelo: Zuzana konečne prezradila pohlavie bábätka!
Zdielať na

Plačkovej baby shower párty, akú Slovensko nevidelo: Zuzana konečne prezradila pohlavie bábätka!

Zdroj: Instagram/QP

Hoci to s prípravami na príchod svojho prvého dieťatka nepreháňa, baby shower spojenú s narodeninami, ktoré mala tento týždeň, bola premyslená do najmenšieho detailu. Zuzana Plačková konečne po dlhých mesiacoch zistila, či bude mať dievčatko alebo chlapčeka!

Už ani na Slovensku nie je ničím výnimočným, ak budúca mamička pre svoje nenarodené dieťa usporiada “baby shower”. Ide o párty, kde ju priatelia prekvapia rôznymi darčekmi. Presne takúto oslavu si už pred pár týždňami naplánovala aj Zuzana. Spojila ju nielen so svojimi 31. narodeninami, ale aj so slávnostným odhalením pohlavia bábätka. Doteraz totiž s manželom Reného nechceli vedieť, či sa im narodí chlapček alebo dievčatko…

​Zuzana mala jasnú predstavu o tom, ako by jej párty mala vyzerať. Chcela totiž baby shower, akú Slovensko ešte nevidelo. A to sa jej aj podarilo! Na oslave nechýbala jej rodina a najbližší kamaráti, s ktorými ostatné mesiace trávila najviac času. Balóny, koláče, chutné jedlo, plážový bar, skákací hrad a do najmenšieho detailu premyslená výzdoba - presne tak vyzerala jedinečná párty. 

Asi všetci hostia, aj samotní budúci rodičia, však čakali práve na moment, kedy sa konečne dozvedia pohlavie bábätka, ktoré nosí pod srdcom. "Celý život hovorím, že moje prvé dieťa bude dievča. Som zvedavá, či mi to vyjde. René si je 100 percentne istý, že je to chlapec," priznala Zuzana pred odhalením pohlavia. 

Nuž, aj keď obaja manželia boli v ružovom a aj vo výzdobe prevládali odtiene cukríkovej farby, nakoniec mal predsa len pravdu budúci otecko... Podľa všetkého sa chlapčeka bude volať netradične - Dion. Šťastným budúcim rodičom gratulujeme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie