Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Neskutočná premena Dominiky Kid Kovács: Aha, akú postavu má po troch deťoch
Zdielať na

Neskutočná premena Dominiky Kid Kovács: Aha, akú postavu má po troch deťoch

Zdroj: Instagram/ dominikakidkovacsofficial

Keď človek naozaj chce a maká na sebe, dokáže naozaj neskutočné veci. Manželke Tomiho Kida Kovácsa to trvalo rok, kým sa dostala opäť do top formy a vyzerá úžasne!

Fitness trénerka a odborníčka na zdravú životosprávu Dominika Kid Kovács (40) má s manželom, boxerom Tomim Kid Kovácsom (46), už troch synov. Najmladší Markus nedávno oslávil prvé narodeniny a Dominika prezradila, že jej trvalo presne rok, kým sa opäť dostala do formy, s ktorou je spokojná. Fit mamina je tak skvelou motiváciou pre všetky ženy po pôrode, ktoré sa snažia zhodiť kilá navyše a vylepšiť si krivky.

Toto prezradili sympatickí manželia pred časom...

Po roku opäť v top forme 

Dominika je vo svojich príspevkoch na sociálnych sieťach úprimná a po pôrode tretieho synčeka sa priznala, že ju trápilo zväčšené bruško a celkovo sa necítila dobre, tak sa pustila zase do poriadneho tréningu.  

“Takto letí čas...” napísala na Instagram k porovnávajúcej fotografii, na ktorej je vidieť, akú fantastickú zmenu dosiahla za jeden rok a to aj pri plnej starostlivosti o bábätko a dvoch starších synov.

„Hlava vyvetraná, bolesť chrbta odišla ako šibnutím prútika a o príleve energie a dobrej nálade ani nehovorím. Pohyb už dávno nie je len kvôli chudnutiu či lepšej postave. Mal by byť pre každého samozrejmosťou. Mali by sme sa hýbať aspoň trikrát do týždňa, pretože to určite stojí za tie pozitíva, ktoré nám šport prináša,“ opísala Dominika všetky benefity, ktoré šport a pravidelný pohyb dokážu.

Keď je človek v lepšej forme, má aj viac energie, lepšiu imunitu aj náladu s väčšou ľahkosťou zvládne napríklad aj večný kolobeh v domácnosti a ako fit mamina doplnila, cvičenie vám vráti tiež iskru do sexuálneho života. 

Dominika vo svojich postoch inšpiruje ženy, aby využili aj obyčajné možnosti doma v obývačke a zacvičili si napríklad vtedy, keď bábätko spí, alebo pri tom, ako sa varí polievka. 

Klobúk dole! Takúto postavu po troch deťoch by sme brali asi všetky, však?   

Súvisiace články

Najčítanejšie