Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nebudete chápať, ako je TO možné: Kráska boduje v súťažiach krásy, pritom porodila 8 detí
Zdielať na

Nebudete chápať, ako je TO možné: Kráska boduje v súťažiach krásy, pritom porodila 8 detí

Zdroj: Instagram/ballerinafarm

Populárna influencerka neprestáva udivovať svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Hoci vyzerá, akoby nikdy nerodila, má s manželom už osem detí a spolu sa starajú o veľkú farmu.

33-ročná Hannah Neeleman má na sociálnych sieťach viac ako 10-miliónov sledujúcich z celého sveta. Ľudí fascinuje, ako fantasticky vyzerá, hoci porodila osem detí a spolu s celou rodinou sa starajú o obrovskú farmu, informuje mamamia.com.au.

Hannah vyštudovala prestížnu školu v New Yorku a stala sa balerínou. Jej rodičia majú veľké kvetinárstvo, má sedem bratov a jednu sestru. Sedem súrodencov má aj jej manžel. Vždy usmiata Hannah je nielen skvelou mamou, ale stará sa aj o domáce zvieratá, záhradu a z vlastných surovín si spolu s rodinou vyrába vlastné výrobky.  

Na rodinnej farne chovajú kravy, ovce, kozy, sliepky a ďalšie zvieratá. Kravy ručne doja každý deň  a z mlieka potom vyrábajú rôzne mliečne produkty.

„Deti sa vzdelávajú doma. Majú súkromných učiteľov. Čas trávime na farme. Deti sú skvelé, pretože s mnohými vecami pomôžu. Chalani sú nadšení z farmárčenia, dievčatá veľmi rady pomôžu s domácnosťou i mladšími súrodencami. Milujem, že môžeme všetci tráviť toľko času vonku v prírode,“ povedala krásna mamina, ktorá sa popri tom všetkom pravidelne zúčastňuje aj súťaží krásy.  

Aj vy sa pýtate, ako to táto žena všetko zvláda a popri tom vyzerá neuveriteľne dobre a má postavu modelky aj po toľkých pôrodoch? Hannah tvrdí, že za tým stojí hlavne viera v Boha. Ona aj zvyšok jej rodiny sú súčasťou mormónskej komunity a každú nedeľu chodia všetci spolu do kostola.

„Nie je deň, kedy by som sa nepretiahla a nezacvičila si. Ako balerína vnímam pohyb ako neoddeliteľnú súčasť života. Je to moja vášeň a balet je moja veľká láska,“ prezradila tajomstvo svojej top postavy krásna mamička, ktorá už niekoľkokrát zabodovala v súťažiach krásy. V roku 2021 vyhrala v súťaži Mrs. Utah America Pageant, o rok neskôr zvíťazila v súťaži Mrs. America a teraz bola vo finále súťaže Mrs. World a dostala sa medzi pätnásť najlepších a to bola iba krátko po pôrode ôsmeho dieťatka. Wau, vyzerá naozaj neuveriteľne, však?   

Súvisiace články

Najčítanejšie