Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Doteraz nezverejnená fotka z detstva Kate Middleton ohúrila ľudí: Neskutočné, veď vyzerá úplne ako...
Zdielať na

Doteraz nezverejnená fotka z detstva Kate Middleton ohúrila ľudí: Neskutočné, veď vyzerá úplne ako...

Zdroj: Profimedia

Princezná z Walesu zverejnila na sociálnej sieti rodinnú vianočnú fotografiu, na ktorej nemá ešte ani dva roky. Pozorným fanúšikom okamžite udrel do očí jeden detail, vidíte ho aj vy?

Fotografia malej Kate, ktorá sedí pri vianočne prestretom stole, pochádza z roku 1983, teda len pár týždňov predtým, ako 9. januára 1984 dovŕšila malá slečna 2 roky, upozorňuje magazín people.com.

Rozkošná malá Kate je oblečená v modro-bielych šatách a tmavomodrom svetríku, na ktorom vidieť aj farebný náhrdelník s korálkami.  

"Zdieľam niekoľko sviatočných spomienok na tieto Vianoce, pretože #ShapingUs je o zásadnom význame našich prvých rokov života a úlohe, ktorú zohrávajú ľudia okolo nás pri formovaní zvyšku nášho života," stojí v popise pod fotografiou.  

Kate zdieľala fotografiu na sociálnych sieťach v rámci svojej kampane Shaping Us na zvýšenie povedomia, ktorá sa zaoberá potrebami detí v prvých piatich rokoch života. Kampaň je stará takmer rok a bola tiež inšpiráciou pre jej každoročný koncert vianočných kolied začiatkom tohto mesiaca vo Westminsterskom opátstve.

Ako dvojičky! 

Fanúšikovia kráľovskej rodiny boli z milej momentky z detstva Kate unesení a v komentároch začali okamžite riešiť, že v nej vidia ich najmladšieho potomka, prica Louisa.

“To je neuveriteľná podoba, ako vajce vajcu!” stálo v jednom z mnohých kometárov.  

Na internete začali čoskoro kolovať aj porovnávačky malej Kate s 5-ročným Louisom a musíme uznať, že tá podoba je neskutočná, však?  

View this post on Instagram

A post shared by ? (@royal_secrets24)

Súvisiace články

Najčítanejšie