Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Harry a Meghan zverejnili svoj tradičný vianočný pozdrav: Ľudia sú z neho SKLAMANÍ!
Zdielať na

Harry a Meghan zverejnili svoj tradičný vianočný pozdrav: Ľudia sú z neho SKLAMANÍ!

Zdroj: SITA

Členovia britskej kráľovskej rodiny už tradične pred Vianocami zverejňujú vianočné pozdravy, Kým Kate s Williamom dali prednosť klasike, Harry s Meghan mnohých prekvapili. Prečo?

Na ich vianočné pohľadnice každoročne mnohí s napätím čakajú! Kate s Williamom a troma deťmi zostali aj tento rok verní klasike. Zverejnili čiernobielu fotku ich kompletnej spokojnej rodiny, z ktorej jasne vidieť, ako ich deti vyrástli! Princ George má už 10 rokov, Charlotte 8 a Louis 5! 

​Mnohí čakali, čo tento rok Harry s Meghan vymyslia, keďže sa od kráľovskej rodiny odčlenili a žijú v Amerike. Ostatné mesiace sa pri nich čoraz častejšie skloňuje slovo rozvod. Dvojica by údajne mala prechádzať krízou... Aj preto boli ich fanúšikovia zvedaví, čo zverejnia. Meghan s Harry sa rozhodli pre fotografiu zo záverečnej ceremónie Invictus Games, ktoré sa konali tento rok v nemeckom Düsseldorfe a chýbajú na nej ich dve deti. A to viacerých hlboko sklamalo. Manželia totiž svoje dve deti na verejnosti neukazujú a svojmu zvyku zostali verní aj pri zhotovení tradičného vianočného pozdravu...

Súvisiace články

Najčítanejšie