Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Lela prvýkrát prehovorila o rozchode s Karlosom Vémolom: Neuveríte, čo mu odkázala!
Zdielať na

Lela prvýkrát prehovorila o rozchode s Karlosom Vémolom: Neuveríte, čo mu odkázala!

Zdroj: Instagram

Začiatkom januára Českom otriasol škandál. Slovenská modelka Lela Ceterová a bojovník Karlos Vémola sa za veľmi dramatických okolností rozišli. Kráska až teraz prelomila mlčanie a priznala, ako sa to celé odohralo!

Vzťah Lely a Karlosa je od začiatku veľmi turbulentný a dvojica sa už v minulosti stihla rozísť. Karlos mal totiž svoju Lelu opakovane podviesť. Ich lásku nezachránila ani dcérka Lilinka, ktorá sa im pred dvoma rokmi narodila. Dvojica sa nakoniec uzmierila a opäť to dali dokopy! ​Karlos dokonca Lelu požiadal o ruku a zaľúbenci chystali svadbu. Začiatkom decembra sa im narodil syn Rocky a vyzeralo to tak, že spokojnému spoločnému životu už nič nestojí v ceste... 

Potom sa však na Karlosom instagrame objavilo video, v ktorom bojovník tvrdil, že ho Lela podviedla s istým pánom Kaiserom a odišla od neho. Sexi blondína dokonca vyhlásila, že ju mal Vémola napadnúť, keď držala v rukách ich syna Rockyho. Dvojica sa pomaly zamotávala do spleti klamstiev, až sa nadobro odmlčali a o rozchode prestali hovoriť. Lela sa k veciam dlhé týždne nevyjadrila. Urobila to až teraz, a to pre český denník Blesk! V otvorenej spovedi priznala, že s Karlosom nemali dobré obdobie a všetko sa vyhrotilo deň po narodeninových oslavách ich dcérky Lilinky. Lelu museli odviesť do nemocnice a operovať. Po návrate domov na ňu všetko doľahlo a pre svoj pokoj a pohodu svojich detí sa rozhodla, že sa odsťahuje. V tomto rozhodnutí ju podporoval aj spomínaný pán Kaiser. Ten však zrejme nemal také nezištné úmysly, ako sám tvrdil. "Začal ma sprevádzať po obhliadkach, kam som sa chcela s deťmi odsťahovať. Hlavne mi hovoril veľa škaredených vecí o Karlosovi a utvrdzoval ma v rozhodnutí od neho odísť...Pán mi ponúkal dovolenku, pomoc s bývaním a kúpil mi aj diamantový prsteň... " priznala Blesku Lela. 

Spomínaný pán Kaiser ňou vraj manipuloval rovnako, ako to robí so svojou manželkou, s ktorou sa chcel údajne rozviesť. "Priznávam sa, výborne ma zmanipuloval, klamal mi, svojej žene, Karlosovi a zobral mi telefón, pretože sa bál, že pravda vyjde najavo. Toto bol dôvod, prečo som tak dlho mlčala... " dodala Lela s tým, že s pánom Kaiserom nikdy nič nemala, aj keď on mal rôzne narážky. S Karlosom si vraj všetko vysvetlili a pokračujú ďalej ako milujúca rodina. "Prepáč, milujem ťa," odkázala verejne Vémolovi. Ich fanúšikovia sa pýtajú dokedy?

Súvisiace články

Najčítanejšie