Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pred pôrodom zistili, že je pozitívna: Promi mamička opísala, čo sa dialo s novorodencom po cisárskom
Zdielať na

Pred pôrodom zistili, že je pozitívna: Promi mamička opísala, čo sa dialo s novorodencom po cisárskom

Zdroj: Instagram

Sexi Slovenka Lela Ceterová je dvojnásobná mama. V stredu priviedla na svet svoje druhé bábätko, z ktorého sa však dlho netešila. Lekári jej ho totiž okamžite zobrali!

Stalo sa jej to, čoho sa asi každá budúca mamička, ktorá má priviesť na svet svoje bábätko, obáva. Pár dní pred samotným pôrodom sa Lela opäť nakazila koronavírusom. A ten všetko skomplikoval…

Sexica išla rodiť cisárskym rezom a počas predoperačných vyšetrení sa zistilo, žene pozitívna. Rovnako dopadli aj jej snúbenec, slávny bojovník Karlos Vémola a dvojročná dcérka Lily. Kým oni sú doma v izolácii, Lela ostala sama v pôrodnici. Na sociálnych sieťach priznala, že hoci prežíva tie najkrajšie emócie, hodiny po pôrode neboli jednoduché. “Chcem poďakovať celému tímu sestričiek, doktorov a primárovi za prvotriedny pôrod, ktorý bol pre mňa veľmi psychicky náročný, vzhľadom na to, že som pred pár dňami dostala covid. Veľmi sme sa s Kajom tešili na tento krásny okamih narodenia nášho druhého dieťatka, avšak kvôli covidu nemohol byť pri pôrode. O to viac sa teším, keď budeme môcť byť spolu všetci štyria,” povedala Lela pár hodín po cisárskom. 

Najťažšie na všetkom bolo, že jej synčeka okamžite po pôrode zobrali práve preto, že je pozitívna. Blondína počítala nekonečne dlhé minúty, kým svoje dieťa prvýkrát uvidí. Nakoniec sa však dočkala! Najšťastnejší okamih bol pre mňa, keď som už teraz konečne mohla držať môjho synčeka Rockyho v náručí,” priznala šťastná mamička. 

Súvisiace články

Najčítanejšie