Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Promi Slovenka vystrojila dcére pompéznu párty: Takúto detskú oslavu by chceli všetky malé princezné
Zdielať na

Promi Slovenka vystrojila dcére pompéznu párty: Takúto detskú oslavu by chceli všetky malé princezné

Zdroj: Instagram

Ak vaša dcérka miluje rozprávku Ľadové kráľovstvo, zrejme ste jej v tomto štýle vystrojili nejednu oslavu narodenín. Rovnako to pre tú svoju urobila aj Lela Ceterová. Sexi blondína to poňala naozaj veľkolepo!

Je to len pár dní, čo Lela za dramatických okolností priviedla na svet svoje druhé dieťatko. Narodenie syna Rockyho nestihla ešte ani poriadne osláviť a už chystala párty pre svoju dcérku Lilinku. Rozkošné dievčatko totiž oslavovalo 2. narodeniny. 

Otec dievčatka Karlos Vémola sa poriadne buchol po vrecku! Jeho dcérka si totiž priala oslavu v štýle Ľadového kráľovstva a rodičia to poňali naozaj pompézne! Nehýbali balóniky, pestrá výzdoba, štvorposchodová torta, hračky a rozprávkové outfity. Nielen Lilinka, ale aj jej mama Lela sa prezliekli za hlavnú hrdinku Elsu. "Najkrajšie druhé narodeniny našej Lilinky. Je to neuveriteľné, ako rýchlo ten čas letí a už po druhýkrát sme sa všetci najbližší priatelia a rodina stretli pod jednou strechou, aby sme oslávili tento narodeninový deň. Veľké ďakujem patrí môjmu mužovi práve za našu Lilinku, ktorá nám každý deň robí veľkú radosť a každý deň je aj vďaka nej krajší. Moc ich aj s Rockym milujem," vyznala sa Lela. 

Súvisiace články

Najčítanejšie