Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koniec česko-slovenského promi páru: Snúbenica ho podviedla len 6 týždňov od pôrodu syna!
Zdielať na

Koniec česko-slovenského promi páru: Snúbenica ho podviedla len 6 týždňov od pôrodu syna!

Zdroj: Instagram

Hoci ešte nedávno zaplavovali sociálne siete fotografie ich šťastnej rodinky, vyzerá to tak, že idylke je koniec! Český bojovník Karlos Vémola a slovenská sexica Lela Ceterová sa definitívne rozišli.

Ich vzťah je od začiatku veľmi búrlivý a dvojica sa už v minulosti stihla rozísť. Karlos mal totiž svoju Lelu opakovane podviesť. Ich lásku nezachránila ani dcérka Lilinka, ktorá sa im pred dvoma rokmi narodila. Hoci to vyzeralo, že si každý z nich pôjde vlastnou cestou, dvojica sa nakoniec uzmierila a opäť to dali dokopy!

Napínavé momenty zažijete aj so seriálom Nemocnica, ktorý pokračuje už 18.1. na JOJ-ke!

​Karlos dokonca Lelu požiadal o ruku a zaľúbenci chystala svadbu. Zamilovanej dvojici sa začiatkom decembra narodil syn Rocky a vyzeralo to tak, že spokojnému spoločnému životu už nič nestojí v ceste. Aj preto je Karlosove video obrovským šokom pre ich fanúšikov. "Nikdy neprepieram špinavú bielizeň na verejnosti, ale dnes inak nemôžem, pretože sa všade objavujú články, ako Vémola rieši neveru, že niekoho podvádzam. To je obrana mojej ženy, pretože som jej prišiel na to, že má pomer s iným mužom," priznal bojovník. Ten mal Lelu načapať so svojím dobrým kamarátom! A to všetko len šesť týždňov od pôrodu vytúženého synčeka Rockyho. "Ja Lelu nesmierne milujem, aj svoje deti milujem... Toto je oficiálny koniec Lely a Karlosa. Mrzí ma to najmä kvôli deťom..." dodal Vémola. Ceterová sa ku kauze zatiaľ nevyjadrila.

Súvisiace články

Najčítanejšie