Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Baldwinovu ženu skritizovali ako nikdy: Mohla zdieľať takéto FOTKY krátko po tragédii?
Zdielať na

Baldwinovu ženu skritizovali ako nikdy: Mohla zdieľať takéto FOTKY krátko po tragédii?

Zdroj: Profimedia

Vzhľadom na nedávnu tragickú udalosť, ktorá je stále v štádiu vyšetrovania, bolo podľa väčšiny ľudí absolútne nevhodné vešať na sociálne siete podobné zábery. Čo si o tom myslíte vy?

Neprešli ani dva týždne, odkedy prišlo k obrovskej tragédii pri natáčaní westernu Rust. Alec Baldwin strieľal zo zbrane, ktorá mala slúžiť ako rekvizita, no vystrelili ostré náboje a kameramanka Halyna Hutchins prišla o život, postrelený bol aj režisér Joel Souza, ktorý našťastie prežil.

Herec Alec Baldwin sa kvôli nešťastnej udalosti veľmi trápi a ľútosť nad smrťou talentovanej Halyny vyjadril aj na sociálnej sieti. Osobne sa stretol aj s manželom a synom zosnulej kameramanky a zrušil všetky naplánované projekty. Oporou v tejto neľahkej situácii je preňho najmä manželka Hilaria a ich šesť malých detí. Napriek tomu sa v posledných dňoch práve ona dostala pod paľbu kritiky. 

Toto si mohla odpustiť

37-ročná Hilaria zverejnila na Halloween zábery celej rodiny v kostýmoch s popisom, ktorý mnohých vytočil rovnako, ako samotné fotografie. „Rodičovstvo je počas tohto ťažkého obdobia veľmi náročné,“ napísala a kritické komentáre začali pribúdať rýchlosťou blesku.

Ľudia vzhľadom na ešte veľmi čerstvú tragédiu považujú tieto fotografie za necitlivé a absolútne nevkusné.

Instagram/hilariabaldwin

Že majú Baldwinovci veľkú rodinu a musia jednoducho fungovať ďalej, je absolútne jasné, no dá sa zabaviť a oslavovať aj v súkromí, bez vešania fotiek na sociálnu sieť, myslí si väčšina komentujúcich.

Hilariu okrem týchto fotiek zvozili aj za nedávnu výmenu názorov s novinármi, keď manželovi pri odpovediach neustále skákala do reči. Možno si kritiku skutočne zaslúžila, no podľa dôveryhodného zdroja, je to práve ona, čo pomáha Alecovi dať sa dokopy.

Instagram/hilariabaldwin

"Je to taká nepredstaviteľná tragédia, smútok a trauma pre neho sú neznesiteľné," cituje zdroj magazín People. "Alec je stále v šoku a jeho srdce je úplne zlomené. Robí, čo môže, aby sa s tým vyrovnal, najviac mu pomáha Hilaria a deti,“ dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie