Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemá ani tridsať a čaká už deviate dieťa: Neuveríte, akých súrodencov bude mať
Zdielať na

Nemá ani tridsať a čaká už deviate dieťa: Neuveríte, akých súrodencov bude mať

Zdroj: Instagram/That Rosario Life

Sympatická mamička sa pravidelne stretáva s kritikou okolia, no ona je za svoju veľkú rodinu vďačná a užíva si svoje deti naplno.

29-ročná Yalancia Rosario má s manželom Michaelom už osem detí a hoci má najmladší potom iba 5 mesiacov, čakajú ďalší prírastok. Na tomto by nič až také zvláštne nebolo, keby všetky ich deti neboli iba chlapci!

Splnila si sen o veľkej rodine

Čoskoro 9-násobná mamička prezradila, že vždy túžila po veľkej rodine, nakoľko aj ona má šesť súrodencov. Priznala sa, že chvíľu užívala antikoncepciu, no napriek tomu otehotnela a už sa k užívaniu liekov nechce vrátiť.

Najstarší z ich synov má 12 rokov, najmladší má iba 5 mesiacov a zatiaľ netušia, aký súrodenec ku chlapčenskej bande pribudne. „Pohlavie ešte nevieme, ale vždy tipujeme chlapca,“ povedala mamička pre denník The Sun.

Na fotografiách môžete vidieť chlapcov iba sedem, pretože o jedného žiaľ prišli ešte počas tehotenstva, no nezabúdajú na neho a stále ho majú vo svojich srdciach.

Energická mamina pracuje a podniká z domu a veselý život s manželom a synmi zdieľa aj na sociálnych sieťach, kde má už viac ako 250-tisíc fanúšikov. Väčšina z nich im fandí a obdivuje jej prístup k materstvu a výchove detí, no pravidelne sa stretáva aj s kritikou.

„Milujem byť matkou a absolútne nič z môjho života neľutujem,“ odkázala mamička hejterom. Myslí si, že jej jednoducho bolo súdené byť matkou veľkej rodiny. Všetky domáce práce a prípravu jedál si plánuje a organizuje vopred, takže všetko zvláda a stíha si s deťmi užiť aj voľný čas. 

Klobúk dole pred touto maminou, neuveriteľné, ako sa pri takejto rodine stíha venovať aj sama sebe. Vyzerá fantasticky!

Súvisiace články

Najčítanejšie