Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Keď jej dcéru stretnú na ulici cudzí ľudia, vždy ju chytia za vlasy: Aha, čo má na hlave!
Zdielať na

Keď jej dcéru stretnú na ulici cudzí ľudia, vždy ju chytia za vlasy: Aha, čo má na hlave!

Zdroj: facebook/jill.peddiejone

Všade, kde sa Jill so svojou malou dcérkou objaví, púta pozornosť ľudí. Čím? Pozrite sa na jej hlavu a pochopíte!

6-ročná Florence totiž trpí zriedkavým syndrómom neučesateľných vlasov, vďaka ktorému má veľmi jemnú hrivu, ktorá sa nedá učesať. 

Ako sa dajú nahradiť vlasy, ktoré vám vypadali? Aj takto!

​Hoci nejde o žiadny zdravotný hendikep, rodičia sa vďaka svojej jedinečnej dcére museli za tie roky popasovať už s kadečím. Najhoršie je, že jej vlasy neustále priťahujú pozornosť cudzích ľudí až tak, že jej hrivu vždy chytajú. "Florence si uvedomuje, že kde sa objaví, ľudia sa na ňu pozerajú a chcú sa dotknúť jej vlasov. Naučili sme ju, aby im povedala nie," priznala Jill pre britské médium Mirror. Najhoršie sú však nevhodné poznámky ľudí pri pohľade na malú slečnu, ktoré naznačujú, že sa o ňu rodičia pre výbuch na hlave nestarajú. "Tie nevhodné poznámky ma nenahnevajú, ale musela som sa naučiť nevšímať si ich. Najviac kritiky dostávame práve od dospelých, deti sú oveľa tolerantnejšie," priznala Jill.

Jill s manželom svoju dcérku vychovávajú tak, aby bola dostatočne sebavedomá a za svoje jedinečné vlásky sa nehanbila. "Jej vlasy sú súčasťou jej osobnosti a ľudia v škole ju majú veľmi radi, lebo má super charakter," dodala spokojná mama. Zaujímavé pritom je, že Florence má tri staršie sestry a ani jedna z nich takýmto syndrómom netrpí...

Súvisiace články

Najčítanejšie