Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Spomínate si na toto dievčatko z Twilightu? Má už 20 rokov a je z nej nádherná žena!
Zdielať na

Spomínate si na toto dievčatko z Twilightu? Má už 20 rokov a je z nej nádherná žena!

Zdroj: Profimedia

Z malej rozkošnej upírky je dnes poriadna kočka a pravdepodobne by ste ju ani nespoznali!

Talentovaná herečka Mackenzie Foy oslávila pred pár dňami okrúhle dvadsiate narodeniny a aj vďaka Twilightu, v ktorom zažiarila ako dieťa, sa jej mimoriadne darí.

Mackenzie si vpokračovaní Twilight ságy zahrala Renesmee Cullen, dcérku hlavných hrdinov Edwarda a Belly. Drobné dievčatko malo vtedy čerstvých jedenásť rokov. Pozrite sa, ako sa tie roky zmenila a ako sa jej darí!

;

Kariéru odštartovala ako 4-ročná

Keď dostala ponuku hrať v úspešnom Twilighte, nebola v šoubiznise žiadnym nováčikom. Mackenzie Foy hviezdila už v štyroch rokoch vo svete modelingu a bola tvárou mnohých svetových značiek ako napríklad Mattel, Disney, Guess, Ralph Lauren a mnohé ďalšie. Tá obrovská celosvetová sláva a popularita však prišla práve s hereckou úlohou malej upírky, ktorá jej sadla ako uliata.

Kenzie, ako ju volajú priatelia, sa priznala, že od malého dievčatka túžila byť herečkou, takže sa jej tento sen splnil veľmi skoro.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Twilight Saga Memories ???? (@memoriestwilight),

Z ponúk si dnes môže vyberať

Po obrovskom úspechu v Twilighte sa jej začali herecké ponuky doslova sypať a herečku s dokonalou tváričkou ste mohli vidieť v niekoľkých ďalších filmoch, medzi nimi napríklad Luskáčik a štyri kráľovstvá, horor The Conjuring, sci-fi Interstellar a zahrala si aj v niekoľkých seriáloch.

Mackenzie má rada žirafy a kone, no doma má dvoch psov a jednu mačku. Vo voľnom čase sa venuje aj baletu a kvôli zaneprázdnenosti pri natáčaní filmov má už roky individuálny vzdelávací plán a učí sa doma.

Táto mladá a krásna talentovaná herečka dúfa, že ju čaká ešte veľa hereckých príležitostí a raz by si chcela splniť ešte ďalší veľký sen a to sadnúť si aj na režisérsku stoličku. Držíme jej palce! Ozaj, spoznali by ste v tejto krásnej žene malú upírku?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mackenzie Foy {isabell} (@myscaredycat),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mackenzie Foy (@mackenziefoy),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? ??‍♀️ (@cullen_twilight_fan),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Catwalk by L. (@catwalkbyl),

Súvisiace články

Najčítanejšie