Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kvôli dojčeniu ju nazývajú úchylnou: Myslíte si, že to mamička naozaj preháňa?
Zdielať na

Kvôli dojčeniu ju nazývajú úchylnou: Myslíte si, že to mamička naozaj preháňa?

Zdroj: Instagram/milkitivity_

Táto mladá mama praktizuje prirodzené odstavenie, to znamená, že umožňuje svojim deťom rozhodnúť sa, kedy sa chcú prestať dojčiť. Ľudia sú však z jej správania pohoršení.

Melissa Ostroth dojčí nepretržite už päť rokov, na čom by nebolo nič zvláštne. Dojčenie dvoch dcér (4 a 2 roky) však praktizuje najčastejšie na verejnosti a na striedačku, to znamená že jej na prsníku takmer stále „visí“ jedno z detí. Podľa mnohých to mamička preháňa a na sociálnych sieťach ju zahŕňajú kritikou.

Dojčenie je bezpochyby to najlepšie pre malé bábätká. Kedy je podľa odborníkov ideálna doba na odstavenie?

Melissa tvrdí, že dnešná spoločnosť posiela dojčiace matky kŕmiť svoje deti na toalety alebo do iných izieb, skrátka niekam, kde ich nikto neuvidí. Práve preto dojčí svoje dve deti čo najviac na verejnosti medzi ľuďmi, a to už celých päť rokov. "Začala som dojčiť po prvom pôrode. Dnes mám deti dve a moje mlieko pijú každé 2-3 hodiny,“ hovorí mamička.

Táto žena je kvalifikovanou laktačnou poradkyňou a okrem fanyniek má aj množstvo ľudí, ktorí ju kritizujú, dokonca sa jej na sociálnej sieti vyhrážali smrťou. Ona na to jednoducho nereaguje.

https://www.instagram.com/p/B21qUrqgBcO/ 

"Motivujem matky k tomu, aby dojčili svoje deti čo najdlhšie. Poskytujú im tak veľa vitamínov, posilnia ich imunitu a eliminujú prípadné úzkostné stavy. Pre niektorých je toto normálne, iní to pokladajú za úchylné,“ cituje Mellisu denník Metro.

Mellisa propaguje dojčenie aj na sociálnych sieťach, niektorí síce súhlasia s dojčením mamičiek na verejnosti, ale jej správanie sa im zdá extrémne. Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/Bx20CZMgmeu/

https://www.instagram.com/p/B2hcolHAOSG/

https://www.instagram.com/p/B37OnnyBj7U/

https://www.instagram.com/p/B0tV5elACHk/

Súvisiace články

Najčítanejšie