Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Odsudzovali ich za výchovu, matka sa bráni: Chceme, aby naše dieťa bolo šťastné
Zdielať na

Odsudzovali ich za výchovu, matka sa bráni: Chceme, aby naše dieťa bolo šťastné

Zdroj: Profimedia

Je naozaj možné, že sa niekto narodí v nesprávnom tele? V tomto prípade takýto “stav” potvrdili aj lekári!

Jaime Clara (41) mala s manželom už dvoch synov, keď im do rodiny pribudol ďalší chlapček. Dempsey bol však od útleho detstva úplne iný, ako jeho starší bratia.

Uväznený v nesprávnom tele?

Rodičia si všimli, že ich najmladší syn sa správa akosi inak, keď mal približne dva roky. Hoci mali plný dom chlapčenských hračiek, on stále túžil po bábikách, chcel si obliekať dievčenské šaty, miloval dievčenské rozprávkové postavičky a túžil po dlhých vlasoch. Jaime a jej manžel Dennis si najskôr mysleli, že je to len obdobie, ktoré čoskoro prejde, ale nestalo sa tak.

Pôvodne mali troch synov, ale dnes je to už inak...

Profimedia

„Sám o sebe hovoril ako o dievčati, správal sa dievčensky a hry a hračky pre chlapcov ho vôbec nezaujímali,“ cituje mamičku server 7news.com.au. 

Keď rodičia videli, že ich syn je v dievčenskom svete oveľa šťastnejší, doma ho tak nechávali. Do školy ho však obliekali ako chlapca a strihali mu najskôr vlasy nakrátko, čo znášal veľmi zle.

Profimedia

Potvrdené lekármi

Keď mal Dempsey štyri roky, rodičia vyhľadali psychologických špecialistov, aby sa vyjadrili a poradili im, ako majú správne postupovať.

Odborníci potvrdili to, čo si rodičia už dávno mysleli. Ich dieťa je skutočne jedným z tých, ktoré sa narodili v nesprávnom tele. Majú vraj prijať tento fakt a pripraviť sa, že ich dieťa bude v budúcnosti pravdepodobne túžiť po zmene pohlavia.

Rodičov mnohí ľudia odsudzujú a myslia si, že to robí mamička schválne, lebo nechcela mať troch chlapcov, nie je to však pravda. Obaja rodičia tvrdia, že jediné, čo naozaj chcú, aby všetky ich deti boli šťastné…

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie