Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vlasatý synček ich prekvapil, ale takú zmenu za pár týždňov nečakali: Aha, ako vyzerá!
Zdielať na

Vlasatý synček ich prekvapil, ale takú zmenu za pár týždňov nečakali: Aha, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Kým väčšine vlasatých bábätiek porast na hlave vypadne v priebehu prvých týždňov, tomuto chlapčekovi sa stal pravý opak. Vďaka jeho hrive je z neho chodiaca atrakcia!

Sara Morris a Joshua Jones očakávali, že sa im narodí synček s vláskami, pretože výrazný porast na jeho hlave bolo vidieť dokonca aj na 3D ultrazvuku. Čo sa však dialo potom, ich poriadne zaskočilo!

Sledujte Česko Slovesko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!

​Malý Oscar sa narodil s bohatou hrivou tmavých vláskov, ale vôbec mu nevypadali, ako sa pri prvých vláskoch po narodení obyčajne stane. Jemu začali tak rásť a hustnúť, že po necelých ôsmych týždňoch ho museli prvýkrát ostrihať.

Vlasatý Oscar bol od malička vďaka vláskom nesmierne podobný rozprávkovému Mauglimu z Disneyho Knihy džunglí, tak mu táto prezývka ihneď prischla. Podľa jeho rodičov je divokému chlapcovi podobný nielen výzorom, ale aj nezbednou povahou.

Profimedia

Sara potvrdila, že v tehotenstve mala extrémny problém s pálením záhy a s tehotenskou cukrovkou, čo podľa povier znamená, že sa narodí vlasaté dieťatko. Po tejto skúsenosti sú rodičia presvedčení, že rozhodne nejde len o poveru, píše denník Metro.

Keď sa rodičia vyberú s vlasatým Oscarom niekde von, vždy sa pri nich zastavujú ľudia a malého vlasáča obdivujú. Mnohí im dokonca hovoria, že by určite uspel aj ako detský model.

Ktovie, či bude v budúcnosti zo svojich výnimočných vlasov ťažiť, zatiaľ si však svoju výnimočnosť neuvedomuje.

Rozkošný chlapec, však?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie