Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keď uvidela svoje novonarodené dieťa, vydesila sa: Naozaj je to naše bábätko?
Zdielať na

Keď uvidela svoje novonarodené dieťa, vydesila sa: Naozaj je to naše bábätko?

Zdroj: Profimedia

Rodičia neverili vlastným očiam, keď im do náručia vložili ich dcérku. Na prvý pohľad bolo totiž jasné, že sa nepodobá ani na jedného z nich!

Spomínate si ešte na svoje prvé pocity a dojmy, keď sa vám narodilo dieťatko a vy ste ho konečne mohli vidieť? Asi väčšina mamičiek sa šťastím a dojatím rozplače, občas to však môže vyzerať aj úplne inak!

Nenechajte si ujsť ďalší celebritný pár v novej talkshow Čau, Lujza už túto stredu o 21:35 na JOJke!

Edith Garcia s manželom boli rodičmi 1,5-ročnej dcérky a ďalšie tehotenstvo ich poriadne zaskočilo, pretože ho neplánovali. Našťastie, všetko prebiehalo úplne bez problémov a rodina sa začala na ďalšie dieťatko veľmi tešiť.

Je to dieťa naozaj naše?

Keď sa malá Tatiana narodila a mamička ju uvidela, preľakla sa. Obaja totiž majú výrazne tmavšiu pokožku, rovnako ako aj ich staršia dcérka, ktorá má aj vlásky úplne čierne. Ich novonarodená dcérka bola kompletne biela ako sneh. Pri pohľade na ňu zmeravel aj otec, ktorý pravdepodobne začal pochybovať, či je to naozaj jeho dieťa.

Zdravotná sestra jej potom začala umývať oči a vykríkla, že je to malá albínka. „V tej chvíli sa mi uľavilo,“ spomína pobavene Edith.

https://www.instagram.com/p/BHnGNxcDT1y/

Výnimočné dievčatko

K prvej dcérke s tmavou pokožkou a čiernymi vlasmi pribudla sestrička, ktorá je jej presný opak. Dievčatko so svetlou pokožkou, bielymi vláskami a modrými očami volajú všetci snehová princezná. Ako väčšina ľudí s albinizmom, aj ona žiaľ trpí vadou zraku, preto musia rodičia jej oči chrániť pred svetlom a silným slnkom.

Hoci rodičia boli pri jej narodení zaskočení a jej diagnózy a odlišného výzoru sa zľakli, dnes by ju nevymenili za nič na svete. Tatiana je veľmi šikovná a zatiaľ ju odlišnosť nijako neobmedzuje. Pomáha jej najmä prístup jej najbližších, ktorí jej neustále opakujú, že práve vďaka tomu, že je iná, je z nej výnimočné dievčatko.

Nádherné sestričky, však?

https://www.instagram.com/p/Ba403m4AM42/

https://www.instagram.com/p/BVS7Oxqgfgk/

https://www.instagram.com/p/BltT81mFcvT/

https://www.instagram.com/p/BmegCT4lS63/

https://www.instagram.com/p/B1rEUODgEIo/

https://www.instagram.com/p/B2Z3w4YAI3s/

Súvisiace články

Najčítanejšie