Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Alagič svojho syna pred celým národom nazvala opičkou: Matky s ňou v TOMTO súhlasia
Zdielať na

Alagič svojho syna pred celým národom nazvala opičkou: Matky s ňou v TOMTO súhlasia

Zdroj: Profimedia

Jasmina Alagič sa už vyše dvoch mesiacov teší zo svojho vytúženého synčeka Sanela. Takmer každá matka prežíva obrovské šťastie, keď svoje dieťatko prvýkrát uvidí, no u krásky to bolo trochu inak...

Jasmina sa o svojich pocitoch rozhovorila v Show Jana Krausa, kde si servítku prd ústa rozhodne nedávala. O Jasmine je známe, že je veľmi úprimný človek a svoje pocity na verejnosti nebude prikrášľovať iba preto, lebo by mohli niekoho pohoršiť.

Ak ste zvedaví, ako elitní policajti napredujú s riešením zamotaného prípadu, nedajte si ujsť novú časť seriálu Za sklom. 

​Podobne to bolo aj v spomínanej šou, kde sa Jasmina rozhovorila o tom, čo jej prebehlo hlavou, keď prvýkrát uvidela svojho syna. "Uff... Vyzeral veľmi zvláštne... Na jeho tvár som si zvykala... Viem, znie to čudne... On mi tak evokoval, bude to znieť hrozne, ale on bol ako také zvieratko... Skôr mi pripomínal opičku... k tomu bol strašne chlpatý..." perlila jednu hlášku za druhou Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dobre ránko ?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Ak by ste si mysleli, že jej slová šokovali iné matky, ste na omyle! Alagič sama priznala, že jej prišlo množstvo pozitívnych ohlasov a vraj úplne presne vystihla pocity mnohých čerstvých mamičiek. "... som šťastná že mi písalo množstvo mamičiek, ktoré sa vedeli s rozhovorom stotožniť, pretože mali veľmi podobné pocity so svojimi novonarodeniatkami. Áno... moja úprimnosť možno niekomu nesedela, ale to je v poriadku. Som šťastná, že si môžem zachovať svoje ja v každom smere a nikdy to nebudem meniť len preto, že niečo neznie diplomaticky korektne," dodala na záver Jasmina. Súhlasíte s ňou?

Súvisiace články

Najčítanejšie