Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Niektoré matky sú schopné všetkého: Čo by ste urobili, ak by ste to videli na vlastné oči?
Zdielať na

Niektoré matky sú schopné všetkého: Čo by ste urobili, ak by ste to videli na vlastné oči?

Zdroj: Profimedia.sk

Ak ste s malým bábätkom niekde na verejnosti, nikdy neviete, čo sa vám s ním môže prihodiť. Niektoré matky sa so svojimi ratolesťami ocitnú v naozaj extrémnych situáciách, ktoré musia okamžite riešiť. Ale takto?

Každá mamička bude súhlasiť, ak má pri sebe bábätko kadečo sa jej "prepečie", za čo by ju v inej situácii niekto upozornil alebo vyčítavo sa na ňu pozeral. Lenže to, čo predviedla jedna matka, je za čiarou.

Čo moderátorku Hanu Zavřelovú Gallovú počas tehotenstva nadchlo?

​Návštevník istého populárneho reťazca s oblečením matku nafotil, ako svojmu bábätko vymieňa plienku priamo na vyložených tričkách, a to bez podložky. Keď matka zbadala, že si ju muž fotí, nahnevala sa a začala kričať, že ak fotku zverejní, zažaluje ho. Dotyčný fotografiu, samozrejme, uverejnil a tá sa okamžite stala virálnou. Vidieť takéto niečo na vlastné oči, je skôr rarita. Matka sa totiž neunúvala nájsť v obchodnom centre prebaľovací pult a dieťa prebalila priamo na tovare. Šialené, či?

"Taking a picture of me???" - Woman changing her baby's dirty diaper on top of an Old Navy clothing display from r/trashy

Súvisiace články

Najčítanejšie