Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Koniec fámam o falošnom tehotenstve: TOTO je dôkaz, že Meghan čoskoro porodí
Zdielať na

Koniec fámam o falošnom tehotenstve: TOTO je dôkaz, že Meghan čoskoro porodí

Zdroj: Profimedia

Len pred pár dňami sa svetom rozšírili klebety, že Meghan tehotenstvo iba predstiera. Že ide iba o ďalší výmysel, potvrdilo video, ktoré tajne zachytilo bruško Meghan zblízka.

Harry a Meghan sa svojho prvého potomka už nevedia dočkať, no stále musia bojovať proti nezmyselným klebetám ich neprajníkov. Na sociálnych sieťach koluje video, v ktorom sa fanúšikom podarilo zachytiť veľmi vzácny okamih, ktorý všetky fámy a klamstvá popiera.

Pred pár dňami navštívil princ Harry s manželkou charitatívnu akciu na pomoc ženám, ktoré sa živia prostitúciou. Meghan pre ne urobila silné gesto a do balíčkov s potravinovou pomocou vkladala banány, na ktoré čiernou fixkou napísala krátke a povzbudzujúce odkazy.

Na tejto akcii sa podarilo jednému z fanúšikov zachytiť výnimočné video, pri ktorom je jasne vidieť, ako dieťa v brušku uštedrilo svojej mame poriadny kopanec. Meghan sa intuitívne bruška dotkne a kopanec krátko predýcha. Video fanúšikovia zverejnili na Instagrame “harry_meghan_updates,” pretože veria, že hejteri a neprajníci dajú budúcim rodičom konečne pokoj.

Dieťatko Harryho a Meghan sa má narodiť v apríli, ale vyzerá to tak, že mu v brušku začína byť poriadne tesno. Vidíte ten kopanec aj vy?

https://www.instagram.com/p/BteotpnCks5/

Meghan tehotenstvo naozaj pristane...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie