Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Meghan prekvapila outfitom: Ukázala rastúce bruško, ale aj niečo úplne iné
Zdielať na

Meghan prekvapila outfitom: Ukázala rastúce bruško, ale aj niečo úplne iné

Zdroj: Profimedia

Hoci o nej kolujú nelichotivé klebety, Meghan žiari každým dňom viac. Pozrite sa, ako jej to vo farebnom outfite pristalo a zistite, prečo sa o ňom toľko hovorí.

Odkedy sa stala Meghan Markle členkou kráľovskej rodiny, je pod drobnohľadom médií a jej popularita neustále klesá. Môžu za to okaté nezhody so švagrovcami, odchod kráľovských zamestnancov, ktorí nevedeli zvládať jej nároky, ale napríklad aj astronomická suma, ktorú utratila na oblečenie a módne doplnky.

Pocta pre Dianu?

Meghan sa pravdepodobne snaží svoju povesť vylepšiť, a preto si jedným z posledných outfitov poctila zosnulú princeznú Dianu.

37-ročná vojvodkyňa zo Sussexu zvolila na jednu z oficiálnych návštev nezvyčajne výraznú kombináciu farieb. Jej obľúbené tmavé odtiene tentoraz vymenila za červeno-fialovú kombináciu, teda presne tie farby, ktoré obľubovala jej zosnulá svokra, princezná Diana. 

Profimedia

Matka princa Williama a Harryho je aj vyše dvadsať rokov po smrti považovaná za módnu ikonu a obe jej nevesty často napodobňujú jej elegantný a zároveň svojský štýl.

Profimedia

Netypickú a výraznú kombináciu červenej a fialovej mala na sebe Diana najskôr v roku 1988 pri návšteve Thajska a rovnaké farby na iných kúskoch oblečenia si obliekla aj neskôr pri rôznych iných príležitostiach.

A takto vyzerala v obľúbených farbách Diany tehotná Meghan.

Profimedia

Či sa Meghan inšpirovala Dianou priamo zo starých fotografií, alebo výber jej outfitu bol iba náhoda, nevieme. Isté je, že táto kombinácia pristala obom rovnako, súhlasíte?

Profimedia

Meghan a Harry na princeznú Dianu mysleli aj na svojej rozprávkovej svadbe. Týmito krásnymi detailami si uctili jej pamiatku.

Profimedia/Pinterest

Súvisiace články

Najčítanejšie