Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ako povedať svetu, že čakáte dieťa? Češka to urobila naozaj originálne
Zdielať na

Ako povedať svetu, že čakáte dieťa? Češka to urobila naozaj originálne

Zdroj: Instagram/nikolmoravcova

Čakáte bábätko a rady by ste sa s touto veľkou novinkou pochválili svojim priateľom a známym práve na sociálnych sieťach? Ak hľadáte naozaj originálny spôsob, ako to urobiť, inšpirujte sa!

Niekto príchod svojho vytúženého bábätka prežíva intímne vo dvojici a v kruhu len tých najbližších, iní by to zase najradšej vykričali do celého sveta.

​Internet je plný milých, jedinečných aj dojímavých spôsobov, ako budúci rodičia oznámili svetu, že čakajú prírastok. Mamičkou sa o pár mesiacov stane aj česká hviezdička Nikol Moravcová, ktorá sa po krátkej známosti v auguste vydala za Slováka Karola. Dvojica teraz čaká aj svojho prvého potomka. Blondína je už v štvrtom mesiaci, keď to prostredníctvom Instagramu oznámila svetu. A to naozaj originálnym spôsobom! Na nahé bruško si nechala premietnuť pomyselnú fotku zo sona. „Už 4. mesiac vo mne rastie nový život. Rada by som napísala, že je to najkrajšie obdobie v živote ženy, ale zatiaľ trpím ako zviera,“ vyjadrila sa úprimne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

T W O H E A R T S I N O N E B O D Y? Je to opravdu tak. Za necelý půl rok budeme tři! Už 4 měsíce ve mě totiž roste nový život! Někteří z vás už možná tušili a někteří na vlastní oči viděli, jak se za rohem objeví první břicho a pak teprve zbytek...??Strašně ráda bych vám napsala, že je to nejhezčí období v životě ženy, ale zatím trpím jak zvíře!?Proto jsem vás poslední dobou trochu zanedbávala, ale můj život se kompletně změnil. Jinej životní styl, režim, priority, nálady a vlastně i šatník?. Rozepsala jsem se o svém prvním trimestru na blog, tak se můžete pobavit článkem, jak moc se dokáže změnit život jedním počůraným papírkem...? #momtobe #budemetri #pregnancy #14tt

Príspevok, ktorý zdieľa Nikol Moravcova ? (@nikolmoravcova),

Súvisiace články

Najčítanejšie