Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
PODVOD na tehotné: Toto je naozaj vrchol nechutnosti
Zdielať na

PODVOD na tehotné: Toto je naozaj vrchol nechutnosti

Zdroj: Facebook

Niektorí obchodníci sa nezastavia pred ničím a bez hanby zneužijú aj tehotné ženy. Tu je príklad len jednej oklamanej ženy.

Veľa tehotných žien sa rozhodne, že svoje rastúce bruško zveční na fotografiách od profesionála, aby tak na toto obdobie mali navždy pamiatku.

Podobne na tom bola aj Ravda, ktorá už čoskoro privedie na svet dvojičky. Spolu s manželom sa rozhodli, že si zaplatia fotografku, ktorá im urobí vkusné tehotenské fotky. Ravda si preto špeciálne pre túto príležitosť na jednom z internetových obchodov vyhliadla šaty a objednala si ich. Ešte netušila, čo ju čaká! Keď jej šaty po nekonečne dlhom čakaní konečne prišli domov, nestačila sa čudovať, keď si ich obliekla. „Toto som ja...Som v 26. týždni tehotenstva a vyzerám v nich ako veľryba a to vážim len 68 kilogramov. Od fotenia mojich tehotenských fotiek ma delí deň a ja doma trčím s touto hrôzou! Nehovoriac o tom, že som na tieto šaty čakala vyše mesiaca, zaplatila za dva kusy a domov mi prišla táto hrôza,“ varuje na facebooku Ravda, aby si ženy z konkrétneho obchodu neobjednávali. To však nebolo všetko!

 Ravda v šatách, ktoré si objednala - vôbec nevyzerajú ako tie na obrázku

Facebook

​Vo facebookovej skupine, ktorá ženy varuje pred neserióznymi internetovými obchodmi, sa ozvala žena z obrázka v šatách, ktoré Ravde padli do oka. Neuveríte, no spomínaný obchod jej ukradol súkromnú fotku a vydával ju za modelku šiat, ktoré predáva. „Tá modelka som ja a fotky mi ukradli, ale už sa snažím docieliť, aby ich zmazali. Tie šaty, ktoré mám na sebe sú z úplne iného obchodu!“

 Internetový obchod ukradol fotky tejto ženy a vydával ich za svoje

Facebook

​Celá aféra sa pre Ravdu nakoniec dobre skončila a svoje fotky nafotila v krásnych červených šatách, ktoré jej krásne svedčili. Peniaze jej však zrejme nikto nevráti...

Facebook

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie