Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brutálna premena po pôrode dvojičiek: Ťažko uveriť, že je to stále tá istá žena!
Zdielať na

Brutálna premena po pôrode dvojičiek: Ťažko uveriť, že je to stále tá istá žena!

Zdroj: Profimedia

Ak ste počas tehotenstva pribrali veľa kíl, dobre viete, že zbaviť sa ich nebolo vôbec také ľahké. Na vlastnej koži to zažila aj táto mamička, ktorá to však dokázala zmeniť a svojou fantastickou premenou inšpiruje tisíce ďalších žien.

Melissa Bibeau trpela nadváhou už od puberty. Kilá navyše ju doviedli až k depresiám a poruchám príjmu potravy.

Nevzdala sa!

Mellisa svoje problémy riešila aj so psychológom, ale stále to nedokázala zmeniť. Keď sa neskôr vydala, s manželom veľmi túžili po dieťati, no opäť to boli jej kilá navyše, pre ktoré nemohla otehotnieť. Melissa si konečne uvedomila, že na to, aby schudla, musí zmeniť svoju životosprávu, ale najmä celkový postoj k životu.

Mladej žene sa konečne podarilo schudnúť, ale zároveň aj otehotnieť, takže začala opäť priberať.

https://www.instagram.com/p/BRbnjQMld6A/

Mellisa čakala rovno dvojičky, takže mala obrovské brucho a pribrala na všetkých partiách. Zdraví chlapci, ktorí sa jej narodili, boli však pre ňu tou najlepšou motiváciou, aby sa dostala čím skôr do formy.

https://www.instagram.com/p/BCMYzBPJ9bg/

Fantastická zmena!

Šťastná mamička dbala na zdravé a výživné jedlá, ktoré si rozdeľovala do viacerých menších porcií, úplne vylúčila sladké jedlá a polotovary. Vďaka pravidelným prechádzkam s kočíkom do kopca a cvičeniu 5-krát do týždňa sa jej podarilo schudnúť vyše 40 kíl v priebehu jedného roka.

https://www.instagram.com/p/BKAcPd6Bxjv/

Kvôli rýchlemu schudnutiu jej zostala na kilogramy navyše aj nepekná spomienka v podobe obrovského množstva ovisnutej kože, ktorú si nechala chirurgicky odstrániť. Rovnako podstúpila aj plastiku pŕs, ktoré jej okamžite zvýšili sebavedomie.

https://www.instagram.com/p/Bf2DYjBlZe5/

Melissa vyzerá fantasticky a rovnako tak sa aj cíti. „Už sa nikdy nechcem vrátiť tam, kde som bola predtým,“ dodáva sympatická mamička dvojičiek. Pristane jej to, však?

https://www.instagram.com/p/BgZHh0KFyH9/

https://www.instagram.com/p/Bse5-I4g0Ut/

https://www.instagram.com/p/BjNXlmvgyLC/

https://www.instagram.com/p/BVvHnNnFl9o/

https://www.instagram.com/p/BS87Hc4lp3B/

Reštart - nová televízna šou na JOJke, vám ukáže, že nikdy nie je neskoro urobiť niečo pre seba. Staňte sa svedkami toho, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá.

Sledujte šou Reštart každý utorok o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie