Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mysleli ste si, že pôrod sekciou je ľahší? Táto mamička zažila niečo príšerné!
Zdielať na

Mysleli ste si, že pôrod sekciou je ľahší? Táto mamička zažila niečo príšerné!

Zdroj: channelmum.com

Pôrod cisárskym rezom vôbec nie je hračka, ako si mnohí ľudia myslia. Túto ženu po ňom čakal zážitok ako z hororu!

Čerstvá 38-ročná mamička Mel Bremner zverejnila na mamičkovskom fóre fotografiu, ktorou vydesila mnohých rodičov.

I keď záber nie je pre slabšie povahy, táto žena chcela ukázať aj ostatným, že cisársky rez naozaj nie je ľahší ako klasický pôrod. Takéto niečo ste asi ešte v živote nevideli!

Zážitok ako z hororu!

Mel porodila cisárskym rezom, všetko prebehlo v poriadku a tak ju aj s dcérou Nadie prepustili domov. Predtým, než opustila nemocnicu, ju lekár vyšetril a skontroloval, či sa jej rana dobre hojí.

Mamička sa pomaly zotavovala a dávala si na seba pozor. Hororová situácia sa jej stala na piaty deň pri sprchovaní. Opatrne sa zohla pre šampón a v tej chvíli jej rana na bruchu praskla tak, že jej črevá vyleteli von. Aj keď žena zostala v šoku, snažila sa neprepadnúť panike.

“Vedela som, že nesmiem kričať, lebo by som si ešte viac uškodila. Opatrne som si črevá zachytila rukami a pokojne som zavolala na môjho muža,” opisuje katastrofálny zážitok.

Manžel Aidan našťastie zareagoval úplne ukážkovo a nezľakol sa toho, čo zbadal. Manželku opatrne usadil a zakryl uterákom a dekou a ihneď zavolal záchranku.

Kým prišli záchranári, aby mamičku okamžite previezli do nemocnice, manžel ju odfotografoval. Mel sa rozhodla neskôr tento záber aj príbeh zverejniť na mamičkovskom fóre ChannelMum.com, aby poukázala na riziká, ktoré pôrod sekciou zahŕňa.

channelmum.com

​Šťastný koniec

Mamičku previezol do nemocnice vrtuľník, kde ju okamžite operovali. Zákrok chvalabohu prebehol v poriadku a mamička zostala bez následkov.

Tento príbeh sa stal ešte v roku 2011 a mamička po dcérke Nadie porodila o tri roky ďalšie dievčatko a po roku tretiu princeznú. Našťastie, podobne traumatizujúci zážitok sa už nezopakoval.

Toto sú 3 pravdy, ktoré by ste mali vedieť o pôrode cisárskym rezom!

channelmum.com

Súvisiace články

Najčítanejšie