Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neverila vlastným očiam: Žena spoznala dcéru, ktorú dala pred 17 rokmi na adopciu
Zdielať na

Neverila vlastným očiam: Žena spoznala dcéru, ktorú dala pred 17 rokmi na adopciu

Zdroj: Gina Crotts

Nebolo dňa, aby na dcéru, ktorej sa v mladosti dobrovoľne vzdala, nepomyslela. Hoci o nej mala nejaké správy, nedúfala, že ju niekedy uvidí.

Gina Crotts mala čerstvých 19 rokov, keď zistila, že je tehotná. Muž, ktorý bol otcom, nemal záujem ani o ňu, ani o dieťa.

Mladá žena bývala ďaleko od rodiny, na výchovu dieťaťa sa cítila úplne nezrelá, navyše nebola ani finančne zabezpečená. Už počas tehotenstva sa rozhodla, že dieťa ponúkne na adopciu, dokonca pomocou agentúry našli rodinu, ktorá sa dievčatka ujala hneď po narodení.

V srdci jej ostala diera

“Tá prvá noc bola najhoršia, cítila som obrovskú prázdnotu,” spomína Gina, ktorú utešovalo to, že jej dievčatko bude vyrastať obklopené láskou. 

Gina Crotts

Iba rok po tom, ako dala svoju dcéru na adopciu, spoznala sa so svojím budúcim manželom, s ktorým mala neskôr tri deti. Na prvú dcérku napriek tomu nikdy nezabudla a dokonca o nej povedala deťom. S rodinou, v ktorej vyrastala, nebola síce v priamom kontakte, ale raz a čas jej poslali správu, ako sa dievčatku darí, a tiež mala nejaké jej fotky.

Osud ich opäť spojil

V jeden deň, keď nakupovala so svojimi deťmi v obchode, všimli si, že kúsok od nich je dievča, ktoré vyzerá presne tak, ako na fotografiách, ktoré im mama ukazovala.

Keď sa Gina zahľadela do tváre dievčatka, ihneď v nej spoznala svoju dcéru. “V jej očiach som videla svoje oči, a keď som zbadala jej otca, hneď som vedela, že je to muž, ktorému som dcéru krátko po narodení vložila do náručia,” spomína na emotívne stretnutie.

Gina Crotts

​Adoptívni rodičia súhlasili s návštevou u Giny, a tej sa slnil najväčší sen v živote. Mohla konečne objať všetky svoje deti naraz!

Gina Crotts

Súvisiace články

Najčítanejšie