Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vyzerajú ako pekná rodinka, však? Ich skutočný vzťah vás poriadne prekvapí!
Zdielať na

Vyzerajú ako pekná rodinka, však? Ich skutočný vzťah vás poriadne prekvapí!

Zdroj: Profimedia

Táto sympatická hnedovláska vyzerá oveľa mladšie, takže sa jej bežne stáva, že tohto drobca považujú za jej dieťa. Koľko by ste jej tipovali rokov?

Na fotografii je žena menom Lisa Fox, mladý muž nie je jej partner, ale syn, a to malé dieťa je skutočne jej vnúča!

Lisa je matkou troch detí, pričom najstaršieho syna Jamesa porodila už ako 18-ročná. Teraz má 42 rokov a hoci je z nej už babička, rozhodne sa tak necíti a už vôbec tak nevyzerá!

Pri svojich deťoch vyzerala vždy ako staršia sestra...

Profimedia

Mýlia si ju so synovou priateľkou

Kamaráti jej najstaršieho syna často vtipkovali, že má takú peknú a mladú mamu, že by ju brali aj za frajerku. Lisa si s odstupom času nevie vynachváliť, že sa jej narodilo dieťa v takom mladom veku.

„Práve vďaka malému vekovému rozdielu sme si boli vždy veľmi blízki. Máme rovnaké záľuby, podobný vkus v hudbe, filmoch aj v móde,“ pochvaľuje si mladá babička.

Lisa s vnúčikom a s najmladším synom...

Profimedia

​Deti si užíva

Mnohí ľudia si mysleli, že bude smutná z toho, že sa stala babičkou, a že sa bude cítiť odrazu staršie, ale stal sa pravý opak.

„Dieťa v rodine je pre mňa obrovská radosť,“ tvrdí Lisa a dodáva, že je šťastná, že má kopec energie a tak si ho môže poriadne užívať.

Mlado vyzerajúca babička sa nedávno opäť vydala a s manželom dokonca plánujú ešte ďalšie dieťa. Tak držíme palce, nech sa im to splní!

S manželom a deťmi...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie