Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tehotná Jasmina schytala poriadnu kritiku: Drsné slová pre jedinú fotku
Zdielať na

Tehotná Jasmina schytala poriadnu kritiku: Drsné slová pre jedinú fotku

Zdroj: Instagram

Je to len pár týždňov, čo sa Jasmina Alagič podelila so svetom s novinkou, že sa z nej stane matka. Stačila jedna nevinná fotka a kráska si vypočula poriadne drsnú kritiku.

Dá sa povedať, že rok 2018 bol pre Jasminu prelomový. V súkromí našla svoju veľkú lásku a s Rytmusom sa už o pár mesiacov stanú rodičia. Navyše z pomerne neznámej brunetky sa stala vychytená hviezda, ktorej sa v práci mimoriadne darilo.

Instagram

​Jasmina je, okrem iného, reklamnou tvárou istej značky športového oblečenia, ktoré propaguje aj na Instagrame. Stačila jediná fotka s nevinným komentárov, ktorá spôsobila hotový ošiaľ. „... je celkom možné, že o pár dní sa dopracujem aj k tomu, že v tom pôjdem cvičiť, ale zatiaľ vám nebudem klamať...skvelo sa v ňom váľa pred telkou,“ zavtipkovala brunetka na margo teplákov, ktoré mala oblečené. Že cvičenie a tehotenstvo nejdú dokopy? To si aspoň myslí istá žena, ktorá ju verejne obvinila, že cvičením ohrozuje svoje dieťa. Komentár ženy, ktorá ho o pár hodín neskôr radšej vymazala, zafungoval až neuveriteľne. Desiatky matiek sa do ženy pustili s tým, že tehotenstvo nie je choroba a pokiaľ sa na to tehuľka cíti, nech cvičí. Aký je váš názor?

https://www.instagram.com/p/BsIdQJhHKsg/

Súvisiace články

Najčítanejšie