Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Modelka vymyslela TRIK, ako donútiť dcérku jesť: Mamičky sú z neho nadšené
Zdielať na

Modelka vymyslela TRIK, ako donútiť dcérku jesť: Mamičky sú z neho nadšené

Zdroj: Facebook/Chrissy Teigen

Rodičia, ktorí sa denne trápia pri kŕmení svojich detí, už určite vyskúšali nejednu fintu. Čo poviete na tento nápad? Celebritná mamička tvrdí, že zaberá na jednotku!

Modelka Chrissy Teigen a spevák John Legend sú rodičia dvoch rozkošných detí. Synček Miles má šesť mesiacov a jeho staršia sestrička Luna má 2 roky.

Chrissy si obľúbili mnohé mamičky práve pre jej úprimné príspevky na sociálnych sieťach. Nehanbila sa priznať k popôrodným depresiám, kilám navyše, či napríklad k striám, ktoré si na fotkách schválne neretušuje.

Najnovšie prispela opäť z “výchovného kútika,” keď priznala, že s dcérkou Lunou sa denne trápi kvôli jedlu. Je veľmi vyberavá, mnoho jedál odmieta a často mala problém niečo “normálne” do nej dostať. Aj vám to niečo pripomína, lebo máte podobného “jedáka” doma? Možno vás bude inšpirovať práve trik, ktorý Chrissy vymyslela a nedá naň dopustiť. O čo ide?

https://www.instagram.com/p/Bqu9BUxhK51/

Chrissy vyrobila pre svoju dcérku špeciálny jedálny lístok, v ktorom sú rôzne detské jedlá, ktoré jej často pripravuje. Urobila si námahu a pekne ich nafotila a usporiadala, aby si dcérka mohla všetko poobzerať. Každé jedlo má aj cenu a Luna dostala na tento účel falošné – detské peniaze, ktorými mamine platí.

https://www.instagram.com/p/Brih1moBv1Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Chrissy tvrdí, že to perfektne zaberá, dcérke sa objednávanie veľmi páči a taktiež sa učí narábať s peniazmi. Ale úplne najväčší úspech je, že skutočne začala vďaka tejto finte aj lepšie jesť.

Aké finty používate na svoje deti vy?

https://www.instagram.com/p/BpxTJR_Bhb9/

https://www.instagram.com/p/BrlPgMVBv4T/

Súvisiace články

Najčítanejšie