Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Máte jedno, dve deti a ste stále v strese? Táto supermatka ich má desať a je úplne v pohode
Zdielať na

Máte jedno, dve deti a ste stále v strese? Táto supermatka ich má desať a je úplne v pohode

Zdroj: Instagram

Skĺbiť starostlivosť o deti, s prácou a starostlivosťou o domácnosť nebýva vždy jednouché. Vedeli by ste si predstaviť, že by ste doma vychovávali desať kúskov a všetko s prehľadom stíhali?

My teda rozhodne nie, ale dôkazom, že sa to dá, je Taina, ktorá sa stará o rovných desať detí! Myslíte si, že je z toho v strese? Vôbec! Dokonca si každý deň vyslovene užíva.

Instagram

​Taina (blondína) a jej rodina

Instagram

​Svojich fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne zásobuje videami aj fotkami z ich bežného dňa. Pre mnohých je stále záhadou, ako je možné, že aj po celodennej šichte prekypuje energiou. Pritom Taina vstáva každý deň o tretej ráno! Do šiestej sa venuje sebe - cvičí, modlí sa, číta si na internete, venuje sa práci, upravuje natočené videá a má aj chvíľu na štúdium. „Ostatných 20 rokov vstávam veľmi skoro a kvôli zdraviu nespím viac ako 6,5 hodín. A do postele chodím už po pol 9 večer,“ priznala. Taina má 41 rokov a tento rok sa jej s manželom Paulom narodilo 10. dieťa, po ktorom tak túžili. Sú spolu už 20 rokov a od začiatku si zaumienili, že budú ma desať detí.

 

Instagram

Instagram

​Neuveríte, no u nich doma sú už pred 7 ráno všetci najedení a oblečení. Pričom na raňajky dostávajú najmä ovocie, menšie deti mlieko. Stravujú sa veľmi zdravo, sú totiž vegáni.  Okrem starostlivosti o domácnosť Taina stíha svoje mladšie deti aj učiť. Dokonca vedia hrať na rôzne nástroje a učia sa aj po kórejsky, čínsky, anglicky, fínsky a japonsky.

 Rodina býva v obrovskom dome

Instagram

​„Nemilujem ráno či večere. Milujem celý deň. Nesnažte sa myslieť pozitívne. Nechajte nech je to vaša jediná voľba. Problémy totiž neexistujú, sú len plány B,“ znie jej životné motto. Inšpiratívne, či?

Súvisiace články

Najčítanejšie