Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka má kuriózny problém so svojou 6-ročnou dcérou: Čo by ste jej poradili?
Zdielať na

Matka má kuriózny problém so svojou 6-ročnou dcérou: Čo by ste jej poradili?

Zdroj: Ilustračné foto, profimedia.sk

V mamičkovských fórach sa bezradné ženy niekedy zveria s naozaj zvláštnymi prosbami o pomoc. Do tejto skupiny patrí aj matka, ktorá si nevie rady so svojou dcérkou.

Istá mama sa na jednom fóre úprimne rozpísala o probléme, ktorý trápi jej malé dievčatko a sama nevie, čo má robiť.

„Moja DD mala nedávno šesť rokov. Už ako bábätko mala chlpatejšie nohy aj spodnú časť chrbta. Myslela som si, že to časom zmizne, ale nestalo sa tak. Dokonca jej chlpy stmavli. V lete, si to všimla s tým, že iné dievčatá na nohách nemajú také chlpy. Snažila som sa jej vysvetliť, že každé telo je iné, no ona sa ich chce zbaviť. Po lete sa vrátila do školy a opäť prišla táto téma na pretras. Teraz nosí len nohavice a silonky a nechce sa chodiť kúpať. Keď sa jej nohy namočia, dlhé chlpy vidieť ešte viac. Čo mám robiť? Viem, že je na holenie príliš mladá, ale rovnako cítim potrebu jej s tým pomôcť, keď to sama chce..“ zverila sa nešťastná žena a ukázala aj fotku nohy svojho dievčatka. 

 

mumsnet.com

​Matka tiež priznala, že v škole sa jej dcérke nevysmievajú, ale sama má s dlhými chlpmi na nohách veľký problém a trápi sa pre ne. Čo by ste jej poradili?

Súvisiace články

Najčítanejšie