Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na prvý pohľad vyzerajú ako šťastná rodina: Títo rodičia urobili neuveriteľnú vec
Zdielať na

Na prvý pohľad vyzerajú ako šťastná rodina: Títo rodičia urobili neuveriteľnú vec

Zdroj: profimedia.sk

Manželia sa tešili na príchod svojho druhé bábätka, no život sa s nimi nepekne zahral a miesto sĺz radosti, ich čakal obrovský smútok.

Keď Jessica otehotnela, s manželom sa tešili, že ich synčekovi pribudne súrodenec. Keď bola v 13. týždni tehotenstva, od doktora sa dozvedela hororovú diagnózu.

Jej nenarodená dcérka má na konci miechy obrovskú cystu, ktorá jej bráni v normálnom vývoji. Lekári jej nedávali šancu na život. Manželia sa vzniknutej situácie nezľakli a zobrali ju s pokorou. Urobili niečo, čo by väčšina ľudí nedokázala. Informovali sa, či by bolo možné orgány dcérky darovať iným deťom, aby niekomu cudziemu zachránili život!

 

profimedia.sk

​A tak sa im koncom augusta narodila Lilah, otvorila oči a dokonca ju počuli plakať. Pre čerstvých rodičov to bol obrovský šok, keďže nepredpokladali, že sa narodí živá. Ďalší šok ich čakal, keď si ju mohli odniesť z pôrodnice domov a starať sa o ňu ako o normálne zdravé bábätko. Lilah s nimi žila celých deväť dní, za čo sú jej nesmierne vďační. „S manželom sme sa bavili o možnostiach, keď sme sa dozvedeli diagnózu. Tehotenstvo som nedokázala ukončiť. Nechali sme, aby Boh rozhodol. Keď sa narodila, otvorila oči a zaplakala, cítili sme sa tak výnimočne, pretože sme nevedeli, či sa narodí živá. Sme nesmierne vďační za tých deväť dní, čo sme s ňou mohli stráviť,“ priznali v zahraničných médiách.

profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie