Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na prvý pohľad normálna rodina: Ak sa však pozriete nižšie, uvidíte rozdiel
Zdielať na

Na prvý pohľad normálna rodina: Ak sa však pozriete nižšie, uvidíte rozdiel

Zdroj: Instagram

Táto austrálska rodina je dnes internetovou senzáciou. Manželia Worganovci vychovávajú spolu dve deti a hoci sa zdá, že sa od bežných ľudí vôbec nelíšia, opak je pravdou!

Charli a Cullen sa do seba zamilovali a rozhodli sa založiť si rodinu. Možno si poviete, veď to nie je nič nezvyčajné, no v ich prípade je!

Obaja totiž majú istú formu dwarfizmu a merajú niečo vyše 120 centimetrov. Rovnako ani ich deti nenarastú do výšky klasického dospelého človeka. Hoci veľmi často trpia rôznymi chorobami, práve pre svoj nízky vzrast, títo manželia chceli svetu ukázať, že aj oni môžu žiť plnohodnotný život.

Instagram

Instagram

​Aj preto si Charli pred piatimi rokmi zriadila profil na Instagrame, kde uverejňuje ich zážitky a každodenný život. Manželia sa tešia nielen z dvojročnej dcérky Tilby, ale aj z 8-mesačnej druhorodenej Tully. 

 

Instagram

Rodinka sa práve svojím prístupom k životu stala senzáciou a svojich fanúšikov má po celom svete. Hoci to nemajú ľahké a stretli sa aj s posmeškami a negatívnymi ohlasmi, pre tisíce ľudí sú inšpiráciou!

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie