Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Na prvý pohľad nádherná rodinka, ale prečo im chýba úsmev? Dôvod vám zlomí srdce!
Zdielať na

Na prvý pohľad nádherná rodinka, ale prečo im chýba úsmev? Dôvod vám zlomí srdce!

Zdroj: Profimedia

Narodenie dieťaťa patrí medzi najkrajšie zážitky v našich životoch, niekedy sa však môže zmeniť na obrovský smútok a žiaľ. Toto bude rodičov bolieť do konca života...

Nicole Chahal (32) mala s manželom tri deti a všetci sa neuveriteľne sa tešili na štvrtého potomka. Pre chlapčeka už mali všetko prichystané a keďže dátum pôrodu sa blížil, mamička sa vybrala kúpiť ešte kočík, ktorý im chýbal. Po ceste sa však stala obrovská tragédia, ktorá ich šťastie definitívne zmarila.

Osudný okamih

„V ten hrozivý deň som odviezla deti do školy a išla som kúpiť kočík pre syna, ktorý sa nám mal čoskoro narodiť. Bola to posledná vec, ktorá mi ešte chýbala,“ spomína na chvíle pred nehodou zronená mamička.

Keď sa Nicole vracala z obchodu aj s kočíkom, nevšimla si na ceste výtlk, do ktorého narazila tak nešťastne, že auto sa otočilo a narazilo do stromu.

Mladú ženu museli po nehode okamžite odviezť do nemocnice a musela podstúpiť akútny cisársky rez. Žiaľ, silný náraz, vážne poranenia panvy a zlomené rebrá spôsobili, že bábätko porodila už mŕtve.

Nicole musela kvôli vážnym zraneniam zostať v nemocnici takmer 3 mesiace, ale bolesť, ktorú cíti vo svojom srdci, sa nikdy nezahojí.

Predtým, ako sa so svojim synčekom museli navždy rozlúčiť, rozhodli sa zhotoviť niekoľko fotografií, vďaka ktorým budú mať svojho anjelika stále pri sebe...

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie