Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chlapcovi sa splnil sen: Svet dojíma video, keď sa prvýkrát dotkne bračeka
Zdielať na

Chlapcovi sa splnil sen: Svet dojíma video, keď sa prvýkrát dotkne bračeka

Zdroj: Instagram

O súrodencovi túžil od svojich troch rokov a po dlhom čakaní sa ho nakoniec aj dočkal. Cesta k vysnívanému bábätku však nebola jednoduchá.

Jessica Marotta otehotnela krátko po svadbe a narodil sa im krásny synček Mikey. Manželia si mysleli, že ani s ďalším bábätkom nebude problém, keď sa im to tak ľahko podarilo, ale nebolo to tak.

Jediná túžba – mať bračeka

Malý Mikey si pýtal súrodenca už od svojich troch rôčkov, špeciálne sníval o bračekovi. Rodičia však zistili, že s počatím druhého dieťatka, to rozhodne tak ľahko nepôjde. Jessica dokonca podstúpila špeciálny zákrok maternice, ktorý jej mal pomôcť.

Mamičke Mikeyho sa po operácii skutočne podarilo otehotnieť, žiaľ, netešili sa dlho. V 11-tom týždni začala krvácať a dieťatko v brušku neprežilo. Lekári im oznámili, že to bol chlapec. Malému Mikeymu museli opatrne oznámiť, čo sa stalo a tiež ho pripravovali na to, že možno už ďalšie bábätko nebudú môcť mať.

Dočkal sa!

Po zotavení už manželia nedúfali, že by sa im mohlo podariť splodiť ďalšie dieťa, ale Jessica predsa len otehotnela. Ani tentoraz sa to však nezaobišlo bez komplikácií. Plod sa nevyvíjal dobre a lekári radili mamičke potrat. Obaja rodičia sa ale rozhodli, že budú o dieťa bojovať!

Mamička bola pod neustálym dohľadom lekárov a tí ju pripravovali na predčasný pôrod. Vymodleného chlapčeka napokon nosila v brušku 30 týždňov a 6 dní, kým jej neurobili akútny cisársky rez, nakoľko by bolo veľké riziko čakať dlhšie.

Keď sa drobunký Jake narodil, mal menej ako 500 gramov, ale napriek mnohým komplikáciám o svoj život zabojoval, rovnako ako jeho milujúca mama.

Jessica Marotta

Mikey bol z bračeka neskutočne šťastný a čakal na chvíľu, kedy sa ho bude môcť dotknúť. Keď bolo bábätko mimo ohrozenia života, lekári mu to nakoniec dovolili a stal sa tak raritne prvým súrodencom, ktorý si mohol predčasniatko vziať na ruky.

Pozrite si toto nádherné video, pri ktorom slová netreba…

https://www.instagram.com/p/BlfhWRblEXf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Malému bojovníkovi sa dnes darí výborne a to aj vďaka svojmu veľkému bračekovi, ktorý sa o neho neustále stará. Rodinke prajeme najmä veľa zdravia!

Viac fotografií rozkošných súrodencov nájdete v galérii:

Súvisiace články

Najčítanejšie