Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena zažila pôrod sekciou ako z hororu: Ako mohli lekári niečo také dopustiť?
Zdielať na

Žena zažila pôrod sekciou ako z hororu: Ako mohli lekári niečo také dopustiť?

Zdroj: Profimedia/ilustračná foto

Každá žena, ktorá rodila cisárskym rezom, vie, že to nie je vôbec hračka, ako si mnohí myslia. Táto mamička však zažila niečo, čo ju poznačilo do konca života.

Nastávajúca mamička Delfina Mota prišla do pôrodnice kvôli extrémne nízkemu tlaku a keďže lekári prestali počuť aj tep dieťatka, museli okamžite konať, aby ho zachránili.

Akútny cisársky rez musí z rôznych dôvodov podstúpiť mnoho žien, tento bol však naozaj ako zo zlého sna. Čo sa vlastne stalo?

Keď sa u mamičky ukázalo, že je vo vážnom stave nielen ona, ale aj dieťa, rozhodli sa okamžite ju vziať na operačnú sálu. Vtedy sa pre ňu začal nepredstaviteľný horor, ktorý by nechcela prežiť žiadna z nás.

Pôrodník dal zavolať anesteziológa, ktorý však nereagoval a pacientke anestéziu nepodal. Keďže išlo o tak akútny stav, začali lekári sekciu úplne bez liekov a umŕtvenia. Delfina šialene kričala od bolesti, ktorú počul aj jej manžel, ktorý čakal na chodbe. Krik utíchol, až keď od bolesti omdlela.

Nemocnica konanie lekára aj anesteziológa obhajuje a dokonca tvrdí, že žene bola anestéza riadne podaná. Ako je možné, že prežívala hotové muky a od bolesti odpadla, to nikto nevysvetlil.

Mladá mamička je dnes napriek hrôzostrašnému zážitku šťastná, že má krásnu a zdravú dcérku, no zo spomienky na pôrod bude mať isto nočnú moru do konca života…

Facebook

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie