Polojasno
18°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Nechcelo sa jej cvičiť, no schudla 45 kíl: Stačilo urobiť 1 vec!
Zdielať na

Nechcelo sa jej cvičiť, no schudla 45 kíl: Stačilo urobiť 1 vec!

Zdroj: Profimedia

Ak by ste sa rady zbavili nadbytočných kíl, no nechce sa vám cvičiť alebo behať, dá sa to aj inak! Dôkazom je študentka Trinity, ktorej sa podarilo zhodiť desiatky kíl doma pomocou jedinej aktivity!

Mladá Angličanka už od detstva trpela nadváhou a ako dospievala, jej hmotnosť sa zvyšovala. Za jeden rok priberala v priemere 6 kíl. Keď vážila cez 110 kilogramov, povedala si, že so sebou musí niečo urobiť. Najhoršie bolo začať, keďže neznášala cvičenia ani kardio. Našla však spôsob, ktorý by mohol aj u vás zafungovať!

Ako sa dá pomocou akupunktúry schudnúť? Aj takto!

​Začala tancovať po dome! Podarilo sa jej vytvoriť si vlastnú choreografiu na hubu, ktorú neustále menila. A práve vďaka takémuto pohybu sa jej podarilo schudnúť zo 110 kíl na 65! Kučeravé dievča malo energie na rozdávanie a vrátila sa jej aj chuť do života. V novom tele sa cítila fantasticky, čo ju len nakoplo, aby pokračovala. 

Profimedia

Nespokojnosť zajedala jedlo

„Pustila som si doma fitness DVD s hiphopovým programom a potom som si začala vytvárať vlastné choreografie na obľúbené piesne. Podarilo sa mi kilá vytancovať. Som teraz oveľa štíhlejšia a naučila som sa mať sa rada," priznala pre yahoo.com Trinity. Taktiež bez váhania dodala, že za svoju nadváhu bola zodpovedná iba ona sama. Celé roky sa totiž prejedala. Práve v jedle videla útechu a spôsob, ako sa vysporiadať s tým, že nebola so sebou spokojná. Tomu je však koniec! Mladá študentka je teraz oveľa sebavedomejšia a zistila, že nadmerné jedenie nie je kľúčom ku spokojnejšiemu ja. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie