Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Schudla pomocou diéty z Ameriky: Za pol roka je ľahšia o 13 kíl
Zdielať na

Schudla pomocou diéty z Ameriky: Za pol roka je ľahšia o 13 kíl

Zdroj: Profimedia.sk

Bývalá modelka a speváčka Iva Frühlingová priznala, že sa jej postupne podarilo pribrať rovných 17 kilogramov. Tých sa roky nedokázala zbaviť, až u nej zafungovala táto diéta!

Už je to pár rokov, čo patrila nielen v Česku, ale aj v zahraničí k vyhľadávaným modelkám. Neskôr predvádzacie móla vymenila za spev, ktorému sa dodnes venuje. 

​Vedeli ste, že sa dá schudnúť aj pomocou akupunktúry? Takto to funguje!

Frühlingová v minulosti priznala psychické problémy, ktoré ju prinútili stiahnuť sa do súkromia. Absolvovala liečbu, ktorá jej pomohla a žije opäť spokojný život. Jediné, čo ju ostatné roky trápila, bola jej hmotnosť. Ako bývalá modelka bola totiž zvyknutá na extrémne chudú postavu. A keď sa jej podarilo pribrať 17 kíl, nebola to ona. Hoci kadečo vyskúšala, aby nabraté kilá zhodiť, nepodarilo sa jej to. Až nedávno!

Stavila na americkú diétu

"Mala som sedemnásť kíl naviac, a to ešte pred pol rokom. Začala to covidom a vlieklo sa to. Nikdy som nebola silnejšia, bol to pre mňa nový svet. Včera som sa tešila, lebo som zistila, že som dala za pol roka dole 13 kíl. Som zo seba nadšená. Chcem ešte 5 kíl schudnúť a budem ako kedysi," priznala kráska pre český web super.cz. Iva sa sa začala viac hýbať, pravidelne cvičiť a najmä zmenila stravu! Sestra jej odporučila diétu z Ameriky, ktorú dodržiavala a videla výsledky. Táto diéta vám povoľuje jesť biele mäso, vajíčok, koľko chcete, karfiol, ľadový šalát, reďkovky, uhorky a málo rajčín. "Tohto môžete zjesť koľko chcete a za deň by ste mali schudnúť aj pol kila," dodala Iva. 

Takto vyzerala ešte pred pol rokom...

Profimedia.sk

​Iva je aktuálne ľahšia o 13 kilogramov

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Fruhlingova (@iva_fruhlingova)

Súvisiace články

Najčítanejšie