Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Affleck po prevalení rozvodu s J Lo nesmúti: Šokoval správaním
Zdielať na

Affleck po prevalení rozvodu s J Lo nesmúti: Šokoval správaním

Zdroj: SITA

Ako vyšlo najavo, medzi Jennier Lopez a Benom Affleckom to už mesiace neklapalo. Kým sa speváčka snažila ich vzťah zachrániť, hollywoodsky herec si ťažkú hlavu zo stroskotaného manželstva nerobí. Tu je dôkaz!

Rôznym dohadom, či sú alebo nie sú spolu, je koniec! Pred pár dňami sa na verejnosť dostala informácia o tom, že J Lo došla trpezlivosť a požiadala o rozvod. 

J Lo a Ben boli pre mnohých rozprávkovým hollywoodskym párom. Keď sa v roku 2021 dali opäť dokopy, ich fanúšikovia jasali nadšením. Pred dvoma rokmi mali svadbu a vyzeralo to tak, že to dvojici tentoraz aj naozaj vyjde. Všade, kde sa objavili, pôsobili ako čerstvo zamilované hrdličky. Na jar však začali na verejnosť presakovať informácie o tom, že medzi manželmi nie je všetko úplne v poriadku. A tie sa aj potvrdili. Dvojica ide od seba!

Ben nesmúti

Lopez sa vzťah snažila zachrániť, to sa jej však nakoniec nepodarilo. Dôvodom krachu nie je žiadna tretia osoba. Affleck totiž túžil po jedinej veci, aby ich súkromie bolo naozaj súkromím a na verejnosť sa nedostávali veci z ich domácnosti. J Lo je však zvyknutá práve na opak a so svojimi fanúšikmi aj médiami sa rada podelí s tým, čo prežíva. A s tým sa ani tentokrát nedokázal zmieriť. Vyzerá to tak, že Ben je s rozvodom zmierený a nesmúti. Paparazzi ho totiž nafotili na letisku v super nálade so širokým úsmevom na tvári a v spoločnosti jeho detí a exmanželky Jennifer Garner. Navyše po rozchode s Lopez aj radikálne zmenil imidž. Vyzerá to tak, že za manželstvom tak dal definitívnu bodku a začína nový život. 

Afflecka rozvod netrápi...

Profimedia.sk

​J Lo pôsobí veľakrát, keď nevie, že ju fotia, smutne a zamyslene...

Profimedia.sk

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie