Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Rozvod J Lo a Afflecka: Dôvod? Tajná milenka to nebola!
Zdielať na

Rozvod J Lo a Afflecka: Dôvod? Tajná milenka to nebola!

Zdroj: Profimedia.sk

Za ich iba dvojročným manželstvom dala Jennifer Lopez definitívnu bodku tým, že sama podala žiadosť o rozvod s Benom Affleckom. Už je jasný aj dôvod, prečo im to opäť nevyšlo!

Nie nadarmo sa hovorí, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš... Jennifer Lopez a Ben Affleck "vstúpili" a opäť to s nimi nedopadlo dobre. Prečo? 

​Hoci o tom, že medzi nimi je už dávno koniec písali mnohé zahraničné médiá celé mesiace, dvojica oficiálne stanovisko doteraz nepovedala. Aj preto mnohí tvrdili, že ide len o špekulácie a všetko môže byť inak. Pred pár dňami však vyšlo najavo, že speváčka naozaj podala žiadosť o rozvod a dala tak definitívnu bodku za ich manželstvom. Dôvod? Je opäť rovnaký ako ten, pre ktorý sa rozišli pred rokmi. 

Zverejňovala ich súkromie

Affleck totiž túžil po jedinej veci, aby ich súkromie bolo naozaj súkromím a na verejnosť sa nedostávali veci z ich domácnosti. J Lo je však zvyknutá práve na opak a so svojimi fanúšikmi aj médiami sa rada podelí s tým, čo prežíva. Rovnako rada zverejňuje na sociálnych sieťach aj čo-to zo svojho súkromia. A s tým sa Ben ani tentoraz nedokázal zmieriť. Herec bol totiž nešťastný práve z toho, že Lopez sa s mnohými intímnymi vecami podelila s kadekým. Napríklad, milostné listy, ktoré jej Affleck písal, bez hanby ukázala hudobníkom, ktorí k nej prišli robiť hudbu, a to ho úplne dostalo. "Veci, ktoré sú súkromné, vždy som to tak cítil, sú posvätné a výnimočné, práve preto, lebo sú privátne..." nechal sa Ben počuť v dokumente The Greatest Love Story Never Told. Hollywoodsky herec sa ani tentoraz nedokázal zmieriť s tým, že sa verejnosť o jeho manželstve dozvie viac, ako je potrebné...

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie